Muharrem İnce'nin Kırşehir Yanılgısı

SİYASET 17.11.2020 - 10:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Muharrem İnce'nin Kırşehir Yanılgısı

Memleket Hareketi kapsamında Çankırı'ya gelen Muharrem İnce partisinin yöneticilerini Kırşehir üzerinden eleştirmek isterken büyük bir yanılgıya düştü.

Memleket Hareketi kapsamında Çankırı'ya gelen Muharrem İnce, Türkiye'yi gezmek üzere yola çıkan 'CHP Ekonomi Otobüsü'yle ilgili, "Güzel, doğru yoldalar. Genel merkez binasından çıktılar 2,5 sene sonra. Doğru yoldalar da sadece CHP'li belediyelerin olduğu deniz kenarlarından çıkıp biraz Çankırı'ya, Kırşehir'e, Nevşehir'e, Hakkari'ye, CHP'li belediyelerin olduğu yerden çıkıp memleketin dört bir köşesini gezmeyi denerlerse daha iyi yaparlar" dedi.     TÜRKİYE ZOR BİR KIŞ GEÇİRECEK   CHP içerisinde başlattığı Memleket Hareketi kapsamında 47. il olarak Çankırı'ya gelen Muharrem İnce, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Burada açıklamalarda bulunan İnce, "Türkiye zor bir kış geçirecek. Biz memleket Hareketi olarak bu iktidara da bu muhalefet yapısına da karşıyız. Bunların alayını göndermek lazım. Böyle bir ortamda görüyorsunuz oyu artmıyorsa döviz fırlamış işsizlik tavan yapmış ekonomi çökmüş böyle bir ortamda muhalefetin oyu artmıyorsa bu iktidarın yanında bu muhalefeti de göndermek lazım. Hepsini birden göndermek lazım. Onun için biz bunların alayına karşıyız diyoruz. Memleketi karış karış gezmeye devam ediyoruz" dedi.   ''CHP'Lİ BELEDİYELERİN OLDUĞU YERLERDEN ÇIKIP KIRŞEHİR'E, NEVŞEHİR'E  GELSİNLER''   Partisinin başlattığı Ekonomi Otobüsü hakkında eleştiride bulunan İnce, "Güzel, doğru yoldalar. Genel merkez binasından çıktılar 2,5 sene sonra. Doğru yoldalar da sadece CHP'li belediyelerin olduğu deniz kenarlarından çıkıp biraz Çankırı'ya Kırşehir'e Nevşehir'e Hakkari'ye, CHP'li belediyelerin olduğu yerden çıkıp memleketin dört bir köşesini gezmeyi denerlerse daha iyi yaparlar. Olacak kısa sürede olacak" ifadelerine yer verdi.      
Memleket Hareketi kapsamında Çankırı'ya gelen Muharrem İnce partisinin yöneticilerini Kırşehir üzerinden eleştirmek isterken büyük bir yanılgıya düştü.

Memleket Hareketi kapsamında Çankırı'ya gelen Muharrem İnceTürkiye'yi gezmek üzere yola çıkan 'CHP Ekonomi Otobüsü'yle ilgili, "Güzel, doğru yoldalar. Genel merkez binasından çıktılar 2,5 sene sonra. Doğru yoldalar da sadece CHP'li belediyelerin olduğu deniz kenarlarından çıkıp biraz Çankırı'ya, Kırşehir'e, Nevşehir'e, Hakkari'ye, CHP'li belediyelerin olduğu yerden çıkıp memleketin dört bir köşesini gezmeyi denerlerse daha iyi yaparlar" dedi.

 

 

TÜRKİYE ZOR BİR KIŞ GEÇİRECEK

 

CHP içerisinde başlattığı Memleket Hareketi kapsamında 47. il olarak Çankırı'ya gelen Muharrem İnce, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Burada açıklamalarda bulunan İnce, "Türkiye zor bir kış geçirecek. Biz memleket Hareketi olarak bu iktidara da bu muhalefet yapısına da karşıyız. Bunların alayını göndermek lazım. Böyle bir ortamda görüyorsunuz oyu artmıyorsa döviz fırlamış işsizlik tavan yapmış ekonomi çökmüş böyle bir ortamda muhalefetin oyu artmıyorsa bu iktidarın yanında bu muhalefeti de göndermek lazım. Hepsini birden göndermek lazım. Onun için biz bunların alayına karşıyız diyoruz. Memleketi karış karış gezmeye devam ediyoruz" dedi.

 

''CHP'Lİ BELEDİYELERİN OLDUĞU YERLERDEN ÇIKIP KIRŞEHİR'E, NEVŞEHİR'E  GELSİNLER''

 

Partisinin başlattığı Ekonomi Otobüsü hakkında eleştiride bulunan İnce, "Güzel, doğru yoldalar. Genel merkez binasından çıktılar 2,5 sene sonra. Doğru yoldalar da sadece CHP'li belediyelerin olduğu deniz kenarlarından çıkıp biraz Çankırı'ya Kırşehir'e Nevşehir'e Hakkari'ye, CHP'li belediyelerin olduğu yerden çıkıp memleketin dört bir köşesini gezmeyi denerlerse daha iyi yaparlar. Olacak kısa sürede olacak" ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.