Muharrem İnce Kırşehir'e Geldi

SİYASET 25.01.2021 - 19:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Muharrem İnce Kırşehir'e Geldi

CHP eski Milletvekili Muharrem İnce ''Memleket Hareketi'' programı kapsamında Kırşehir'e geldi.2021 yılında seçim ihtimali görmediğini belirten İnce 2022'de seçim olabileceğini belirtti.

Kırşehir'de, Ankara ve Terme caddelerinde esnaf ziyaretinde bulunan İnce, vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.     Bir vatandaş "Ülkede sefalet, yolsuzluk, işsizlik hüküm sürerken sizlerin ayrışarak bir yere varacağınıza inanıyor musunuz? Ben 1980'de Mamak Cezaevi'nde yatmış, ağır işkenceler görmüş bir vatandaş olarak diyorum ki, halkın bu kadar büyük sorunu varken sizler ayrışarak, koparak bir yere varacağınıza inanıyorsanız, harikasınız." dedi.     Muharrem İnce de vatandaşa, "Basketbol ve futbol oynadınız mı?" sorusunu yönelterek, "Futbolun kuralı başkadır, basketbolun kuralı başkadır. Parlamenter sistemde bölme olur, bu sistemde bölme olmaz. Matematik bilenler bunu bilirler.Biz Cumhur İttifakına katılmayacağız" karşılığını verdi.     İnce, eski sanayi kavşağında "Memleket Hareketi" otobüsüne binerken, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı.Bir gazetecinin, "Muhalefet partilerinin erken seçim ile ilgili tarihleri var, sizin de erken seçimle ilgili bir öngörünüz var mı?" sorusuna İnce, "Şu anda bir erken seçim ihtimalini görmüyorum. 2022'nin bahar aylarından itibaren hemen seçim olabileceğini düşünüyorum. Partimizin kuruluşu yakında hazır olacak. Tüzük hazır, programı da yüzde 90 hazır." yanıtını verdi.
CHP eski Milletvekili Muharrem İnce ''Memleket Hareketi'' programı kapsamında Kırşehir'e geldi.2021 yılında seçim ihtimali görmediğini belirten İnce 2022'de seçim olabileceğini belirtti.

Kırşehir'de, Ankara ve Terme caddelerinde esnaf ziyaretinde bulunan İnce, vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Bir vatandaş "Ülkede sefalet, yolsuzluk, işsizlik hüküm sürerken sizlerin ayrışarak bir yere varacağınıza inanıyor musunuz? Ben 1980'de Mamak Cezaevi'nde yatmış, ağır işkenceler görmüş bir vatandaş olarak diyorum ki, halkın bu kadar büyük sorunu varken sizler ayrışarak, koparak bir yere varacağınıza inanıyorsanız, harikasınız." dedi.

 

 

Muharrem İnce de vatandaşa, "Basketbol ve futbol oynadınız mı?" sorusunu yönelterek, "Futbolun kuralı başkadır, basketbolun kuralı başkadır. Parlamenter sistemde bölme olur, bu sistemde bölme olmaz. Matematik bilenler bunu bilirler.Biz Cumhur İttifakına katılmayacağız" karşılığını verdi.

 

 

İnce, eski sanayi kavşağında "Memleket Hareketi" otobüsüne binerken, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı.Bir gazetecinin, "Muhalefet partilerinin erken seçim ile ilgili tarihleri var, sizin de erken seçimle ilgili bir öngörünüz var mı?" sorusuna İnce, "Şu anda bir erken seçim ihtimalini görmüyorum. 2022'nin bahar aylarından itibaren hemen seçim olabileceğini düşünüyorum. Partimizin kuruluşu yakında hazır olacak. Tüzük hazır, programı da yüzde 90 hazır." yanıtını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.