Muharrem İnce'den Afgan Göçmenler İle İlgili Çarpıcı Açıklama

SİYASET 14.08.2021 - 21:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Muharrem İnce'den Afgan Göçmenler İle İlgili Çarpıcı Açıklama

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce göçmen konusuyla ilgili olarak, "Eğer bu belanın farkında değilseniz ya geri zekalısınız, ya hainsiniz. Bu kadar basit" dedi.

Memleket Partisi, 1. Olağan İstanbul İl Kongresi gerçekleştirdi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce kongrede bir konuşma yaptı. Göçmen konusuyla ilgili de konuşan İnce, "Sokaktaki her 10 kişiden birisi yabancı. Bu, Türkiye'nin bir güvenlik, beka sorunudur. Bu faşistlik değildir, ırkçılık değildir. Ama bunu anlayamamak gerçekten bir geri zekalılıktır! Eğer bu belanın farkında değilseniz ya geri zekalısınız, ya hainsiniz. Bu kadar basit" dedi.   "BİR GÜN SİZİ MAHKEMELERİN ÖNÜNE KOYARIZ"   "Biz büyük devletiz, komşumuzda problem olursa kapılarımızı açarız. Onları yedirir, içirir, bakarız. Türkiye Cumhuriyeti bunu her zaman yaptı. Yine yaparız. Memleket Partisi iktidarında da yaparız. Kafileler halinde koşup geliyorlar. Ayaklarında aynı tip spor ayakkabı. Ellerinde bir valiz bile yok. Yanlarında kadın, çoluk, çocuk, yaşlı yok. 16-25 yaş arasında aynı tip giyimli genç erkek. Bundan ne hayır gelir insanlara? Karısını, çoluk çocuğunu Afganistan'da bırakıp kendini kurtarmaya çalışan adamdan ne hayır gelir millete?" diyen İnce, sözlerini şöyle sürdürdü: "5 bin kişi 5 bin kişi her gün 5 bin kişi göz yumuyor, o sınırdaki Hudut Alay Komutanı'na sesleniyorum, Kanunsuz emir, emir değildir. Bir gün yargılanırsın. Yolgeçen hanına dönmüş Türkiye. Nereye geliyor bunlar? Bunlar kim? Bunlar Afganistan'da Amerika ile iş birliği yapmış iş birlikçiler. Biz Amerika'nın jandarması değiliz. Kamu binalarına girerken HES kodu soruyorlar, bu Afganların HES kodu Erdoğan mı? Buna göz yuman kamu görevlilerini uyarıyorum. Eğer bu kanunsuz emirleri yerine getirirseniz, bir gün sizi bağımsız mahkemelerin önüne koyarız. İşinizi doğru yapın!”
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce göçmen konusuyla ilgili olarak, "Eğer bu belanın farkında değilseniz ya geri zekalısınız, ya hainsiniz. Bu kadar basit" dedi.

Memleket Partisi, 1. Olağan İstanbul İl Kongresi gerçekleştirdi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce kongrede bir konuşma yaptı.

Göçmen konusuyla ilgili de konuşan İnce, "Sokaktaki her 10 kişiden birisi yabancı. Bu, Türkiye'nin bir güvenlik, beka sorunudur. Bu faşistlik değildir, ırkçılık değildir. Ama bunu anlayamamak gerçekten bir geri zekalılıktır! Eğer bu belanın farkında değilseniz ya geri zekalısınız, ya hainsiniz. Bu kadar basit" dedi.

 

"BİR GÜN SİZİ MAHKEMELERİN ÖNÜNE KOYARIZ"

 

"Biz büyük devletiz, komşumuzda problem olursa kapılarımızı açarız. Onları yedirir, içirir, bakarız. Türkiye Cumhuriyeti bunu her zaman yaptı. Yine yaparız. Memleket Partisi iktidarında da yaparız. Kafileler halinde koşup geliyorlar. Ayaklarında aynı tip spor ayakkabı. Ellerinde bir valiz bile yok. Yanlarında kadın, çoluk, çocuk, yaşlı yok. 16-25 yaş arasında aynı tip giyimli genç erkek. Bundan ne hayır gelir insanlara? Karısını, çoluk çocuğunu Afganistan'da bırakıp kendini kurtarmaya çalışan adamdan ne hayır gelir millete?" diyen İnce, sözlerini şöyle sürdürdü:

"5 bin kişi 5 bin kişi her gün 5 bin kişi göz yumuyor, o sınırdaki Hudut Alay Komutanı'na sesleniyorum, Kanunsuz emir, emir değildir. Bir gün yargılanırsın. Yolgeçen hanına dönmüş Türkiye. Nereye geliyor bunlar? Bunlar kim? Bunlar Afganistan'da Amerika ile iş birliği yapmış iş birlikçiler. Biz Amerika'nın jandarması değiliz.

Kamu binalarına girerken HES kodu soruyorlar, bu Afganların HES kodu Erdoğan mı? Buna göz yuman kamu görevlilerini uyarıyorum. Eğer bu kanunsuz emirleri yerine getirirseniz, bir gün sizi bağımsız mahkemelerin önüne koyarız. İşinizi doğru yapın!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.