Müftülük Caddesi Üst Yapı Çalışmalarında Sona Gelindi

GÜNDEM 09.05.2021 - 20:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Müftülük Caddesi Üst Yapı Çalışmalarında Sona Gelindi

Kırşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz haftalarda yapımına başladığı Müftülük Caddesi üst yapı çalışmalarında sona gelindi.

Kent merkezinin en yoğun noktalarından birisi olan ve çok sayıda restorant işletmesinin bulunduğu Müftülük Caddesinde esnaf ve vatandaşlar büyük problem yaşıyordu. Yapılan çalışma ile kaldırımlar genişletilerek insanların rahat yemek yemeleri için uygun ortam da hazırlanmış oldu.Çift şeritli olarak bölünen yolda sadece araçlar için ayrılan otopark ceplerine park edilebilecek.   Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu konu ile ilgili değerlendirmesinde  , '' Söz verdiğimiz gibi, Müftülük Caddemiz'de başlatmış olduğumuz alt yapı, yol ve kaldırım çalışmalarını kısa bir süre içerisinde tamamladık. Yapmış olduğumuz bu çalışma ile bölgedeki esnafımız ve vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak'' şeklinde konuştu.     Ekicioğlu ayrıca Aşıkpaşa Mahallesinde başlanan  alt yapı, yol ve kaldırım çalışmalarını da 1 ay içerisinde tamamlayacaklarını belirterek , ''Her şey daha güzel, modern ve yaşanılır bir Kırşehir için.'' dedi. Aşıkpaşa Mahallesinde devam eden çalışmları yerinde inceleyen Ekicioğlu vatandaşlarla sık sık sohbet ederek taleplerini dinliyor
Kırşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz haftalarda yapımına başladığı Müftülük Caddesi üst yapı çalışmalarında sona gelindi.

Kent merkezinin en yoğun noktalarından birisi olan ve çok sayıda restorant işletmesinin bulunduğu Müftülük Caddesinde esnaf ve vatandaşlar büyük problem yaşıyordu.

Yapılan çalışma ile kaldırımlar genişletilerek insanların rahat yemek yemeleri için uygun ortam da hazırlanmış oldu.Çift şeritli olarak bölünen yolda sadece araçlar için ayrılan otopark ceplerine park edilebilecek.

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu konu ile ilgili değerlendirmesinde  , '' Söz verdiğimiz gibi, Müftülük Caddemiz'de başlatmış olduğumuz alt yapı, yol ve kaldırım çalışmalarını kısa bir süre içerisinde tamamladık. Yapmış olduğumuz bu çalışma ile bölgedeki esnafımız ve vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak'' şeklinde konuştu.

 

 

Ekicioğlu ayrıca Aşıkpaşa Mahallesinde başlanan  alt yapı, yol ve kaldırım çalışmalarını da 1 ay içerisinde tamamlayacaklarını belirterek , ''Her şey daha güzel, modern ve yaşanılır bir Kırşehir için.'' dedi.

Aşıkpaşa Mahallesinde devam eden çalışmları yerinde inceleyen Ekicioğlu vatandaşlarla sık sık sohbet ederek taleplerini dinliyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.