Müftülük Caddesi'ne Çıkan Bağlantı Yolları ve Otopark Cepleri Tamamlandı

GÜNDEM 20.10.2021 - 11:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Müftülük Caddesi'ne Çıkan Bağlantı Yolları ve Otopark Cepleri Tamamlandı

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, daha önce tamamladıkları Müftülük Caddesi'ne çıkan bağlantı yollarının tamamlandığını açıklayarak bölgedeki trafiğin oldukça rahatlayacağını açıkladı.

Kırşehir Belediyesi, şehrin en büyük problemlerinden birisi olan trafik ve park sorununu çözmek için kolları sıvayarak yeni otopark alanları oluşturmuş ve şehir içindeki yoğunluk meydana getiren cadde ve sokaklar için çalışma başlatmıştı.İlk etapta Müftülük Caddesi'nde çalışma başlatan ekipler buradaki alt ve üst yapıyı tamamlayarak buraya çıkan bağlantı yollarında da aynı şekilde düzenlemeye gitmişti.Kırşehir Belediyesi bu kez Terme Caddesi'ne bağlanan Yenice Mahallesi kısmındaki cadde ve sokaklarda da aynı çalışmayı başlatmıştı.Müftülük Caddesi tarafındaki çalışmalar tamamlandı.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yeni üst yapı çalışmaları ile birlikte trafik ve park park probleminin de önemli ölçüde giderileceğini açıkladı.   Müftülük Caddesi’ne çıkan bağlantı yollarının da asfaltlanması ve yol çizgilerinin de çekilmesiyle birlikte hem trafikte büyük bir rahatlama sağladıklarını hem de bölge esnafı ve vatandaşlar için söz konusu yol ve kaldırımları daha kullanılır gale getirdiklerini belirten Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti :    Başlatmış olduğumuz yol, kaldırım ve asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz gibi Kırşehirli hemşehrilerimizin yaşam standartlarının iyileştirilmesi noktasında projelerimizi birer birer hayata geçiriyoruz. Anadolu’nun ortasında bulunan güzel Kırşehir’imizin daha güzel ve daha yaşanılır bir şehir olması için tüm birimlerimizle Kırşehir Halkından aldığımız destekle çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz.     Biz, Kırşehir Belediyesi olarak çağdaş şehirlerin olmazsa olmazlarından olan alt yapı çalışmalarımızla bundan önce yapılmamış ve ihmal edilmiş cadde ve sokaklara da el atarak hemşehrilerimizin de görüş ve önerileri doğrultusunda projelerimizi hayata geçiriyoruz. Biliyoruz ki halktan destek almayan palan ve projelerin hayata geçmesi ve sahiplenilmesi de bir o kadar zordur. Kırşehir Belediyesi olarak yaptığımız alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla birlikte ilimizin sosyal ve kültürel donanımına katlı sunacak etkinlikleri de hayata geçiriyoruz.   Göreve gelmeden önce de söylediğimiz gibi kimseyi incitmeden, kimseyi kırmadan, hep birlikte ortak akılla bu şehri yönetiyor ve yeni projelere imza atıyoruz. Önceliğimiz her zaman Kırşehir ve Kırşehir’de yaşayan hemşehrilerimizin yaşam kalitesinin yükseltilmesidir.Yarım kalan projelerin tamamlanması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi; kent estetiğine yakışır biçimde alt-yapı ve üst yapı çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürülmesi, yoğun krizlerin yaşandığı böylesine sıkıntılı bir ekonomik ortamda gereksiz harcamaların ve israfın da önüne geçerek çalışmalarımızı yürütüyoruz.    Kırşehir Belediyesi olarak  insan odaklı yerel yönetim anlayışıyla çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz ve Kırşehir’de el değmemiş mahalle bırakmayacağız.Her şey Kırşehir’de yaşayanların daha güzel bir ortamda yaşamasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kırşehirli hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum.” 
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, daha önce tamamladıkları Müftülük Caddesi'ne çıkan bağlantı yollarının tamamlandığını açıklayarak bölgedeki trafiğin oldukça rahatlayacağını açıkladı.

Kırşehir Belediyesi, şehrin en büyük problemlerinden birisi olan trafik ve park sorununu çözmek için kolları sıvayarak yeni otopark alanları oluşturmuş ve şehir içindeki yoğunluk meydana getiren cadde ve sokaklar için çalışma başlatmıştı.İlk etapta Müftülük Caddesi'nde çalışma başlatan ekipler buradaki alt ve üst yapıyı tamamlayarak buraya çıkan bağlantı yollarında da aynı şekilde düzenlemeye gitmişti.Kırşehir Belediyesi bu kez Terme Caddesi'ne bağlanan Yenice Mahallesi kısmındaki cadde ve sokaklarda da aynı çalışmayı başlatmıştı.Müftülük Caddesi tarafındaki çalışmalar tamamlandı.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yeni üst yapı çalışmaları ile birlikte trafik ve park park probleminin de önemli ölçüde giderileceğini açıkladı.

 

Müftülük Caddesi’ne çıkan bağlantı yollarının da asfaltlanması ve yol çizgilerinin de çekilmesiyle birlikte hem trafikte büyük bir rahatlama sağladıklarını hem de bölge esnafı ve vatandaşlar için söz konusu yol ve kaldırımları daha kullanılır gale getirdiklerini belirten Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti : 

 

Başlatmış olduğumuz yol, kaldırım ve asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz gibi Kırşehirli hemşehrilerimizin yaşam standartlarının iyileştirilmesi noktasında projelerimizi birer birer hayata geçiriyoruz. Anadolu’nun ortasında bulunan güzel Kırşehir’imizin daha güzel ve daha yaşanılır bir şehir olması için tüm birimlerimizle Kırşehir Halkından aldığımız destekle çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz.

 

 

Biz, Kırşehir Belediyesi olarak çağdaş şehirlerin olmazsa olmazlarından olan alt yapı çalışmalarımızla bundan önce yapılmamış ve ihmal edilmiş cadde ve sokaklara da el atarak hemşehrilerimizin de görüş ve önerileri doğrultusunda projelerimizi hayata geçiriyoruz. Biliyoruz ki halktan destek almayan palan ve projelerin hayata geçmesi ve sahiplenilmesi de bir o kadar zordur. Kırşehir Belediyesi olarak yaptığımız alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla birlikte ilimizin sosyal ve kültürel donanımına katlı sunacak etkinlikleri de hayata geçiriyoruz.

 


Göreve gelmeden önce de söylediğimiz gibi kimseyi incitmeden, kimseyi kırmadan, hep birlikte ortak akılla bu şehri yönetiyor ve yeni projelere imza atıyoruz. Önceliğimiz her zaman Kırşehir ve Kırşehir’de yaşayan hemşehrilerimizin yaşam kalitesinin yükseltilmesidir.Yarım kalan projelerin tamamlanması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi; kent estetiğine yakışır biçimde alt-yapı ve üst yapı çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürülmesi, yoğun krizlerin yaşandığı böylesine sıkıntılı bir ekonomik ortamda gereksiz harcamaların ve israfın da önüne geçerek çalışmalarımızı yürütüyoruz.

 


 Kırşehir Belediyesi olarak  insan odaklı yerel yönetim anlayışıyla çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz ve Kırşehir’de el değmemiş mahalle bırakmayacağız.Her şey Kırşehir’de yaşayanların daha güzel bir ortamda yaşamasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kırşehirli hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.