Müfit Göçen Tekrar İl Başkanı

SİYASET 21.06.2020 - 17:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Müfit Göçen Tekrar İl Başkanı

İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığı için yapılan 2. olağan kongrede mevcut başkan Müfit Göçen güven tazeledi.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen kongreye Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve çok sayıda siyasi parti temsilcisi katıldı.     Kongreye tek liste olarak giren Müfit Göçen delegelerin oy kullanımının ardından yaptığı konuşmada gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.Kırşehir genelinde yapacakları çalışmalar ile üye sayılarını artıracakların ve parti politikalarını herkese ulaştıracaklarını belirten Göçen sözlerini şöyle sürdürdü, '' İyi, doğru ve dürüst siyaset yapmaya devam edeceğiz. Yönetim kurulunda görev alacak arkadaşlarımız başta olmak üzere seçimin, partimize, şehrimize, milletimize hayırlı olsun diliyorum." dedi.     Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Göçen, kongre sonrasında tebrikleri kabul etti.  
İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığı için yapılan 2. olağan kongrede mevcut başkan Müfit Göçen güven tazeledi.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen kongreye Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve çok sayıda siyasi parti temsilcisi katıldı.

 

 

Kongreye tek liste olarak giren Müfit Göçen delegelerin oy kullanımının ardından yaptığı konuşmada gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.Kırşehir genelinde yapacakları çalışmalar ile üye sayılarını artıracakların ve parti politikalarını herkese ulaştıracaklarını belirten Göçen sözlerini şöyle sürdürdü, '' İyi, doğru ve dürüst siyaset yapmaya devam edeceğiz. Yönetim kurulunda görev alacak arkadaşlarımız başta olmak üzere seçimin, partimize, şehrimize, milletimize hayırlı olsun diliyorum." dedi.

 

 

Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Göçen, kongre sonrasında tebrikleri kabul etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.