Müfit Göçen, ''Sorumlusu Sizsiniz''

SİYASET 22.01.2022 - 13:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Müfit Göçen, ''Sorumlusu Sizsiniz''

İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen son günlerde halk ekmek büfeleri ve tarım mahsülleri ofisi önünde oluşan uzun kuyruklarla ilgili açıklamada bulundu.

Kuyruklara AK Parti'nin beceriksizliği ve İttifak Ortağı MHP'nin neden olduğunu ileri süren Müfit Göçen şunları ifade etti : '' Sadece kendi hesaplarını yapan,ucube sistemi yaratarak kendi güçlerine güç katma derdinde olan 20 yıldır görevde olmasına rağmen dert üzerine dert çıkaran, bunca kötü örneklere rağmen, hala ’’biz çözeriz’’ diyerek bize sıkıntılı dönemi yaşatan AKP ve daha önce ‘’ AKP, Pkk kadar tehlikelidir’’ diyen sonra bu sözden milletimizin anlamadığı şekilde vazgeçip adeta tek vücut olan küçük ortağı maalesef daha önce Kıbrıs savaşında bizlere uygulanan ambargo nedeniyle yaşadığımız ve unuttuğumuz kuyrukları bugünkü ucube sistemi yaratarak, beceriksiz ekonomik politikalarıyla domates, biber, patates, soğan kuyrukları yaşatmaktadırlar.   ''ŞOVU BIRAKIN ÇARE ÜRETİN''  Bir iktidar milletvekili utanmadan ‘’resim çektirmek için kuyruğa giriyorlar’’ desede şimdi bunlara benzin, ekmek ve zeytinyağ kuyrukları da ilave oldu. TMO satış ofisi önünde günlerce 200 metre civarında yağ kuyrukları oluşuyor.Sebebi ise sadece 8 TL ucuz olduğu için tercih ediliyor. İnsanlarımızın durumu bu kadar sıkıntılı. Önceki kuyruklarda halkın parası vardı, mal temin etmekte sıkıntı çekiyorlardı. Şimdi ise mal var ama para sıkıntısından kuyruklar meydana geliyor. Bakkallara fiyat indirin diye anlamsız ziyaretler yapacağınıza üstün yeteneklerini bir türlü göremediğimiz ekonomistleri ve yöneticileri uyarın. Sadece bir kaç yandaşla, devlet dairelerinde, açılış ve şehit törenlerinde boy gösteren AKP ve küçük ortaklarının Kırşehir temsilcileri gelin şov yapmaktan vazgeçin beraber bu kuyruğu, insanların dertlerini ve beklentilerini dinleyelim, ziyaret edelim, ilgili mercilere aktaralım. Cesaretiniz varsa ama siz yine boş boş konuşacak, iktidar olmanın avantajı ile hak etmediğiniz havayı atacaksınız. Yazıklar olsun, ama seçim ufukta gözüktü, yolun sonuda sizin için göründü'' şeklinde konuştu.  
İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen son günlerde halk ekmek büfeleri ve tarım mahsülleri ofisi önünde oluşan uzun kuyruklarla ilgili açıklamada bulundu.

Kuyruklara AK Parti'nin beceriksizliği ve İttifak Ortağı MHP'nin neden olduğunu ileri süren Müfit Göçen şunları ifade etti :

'' Sadece kendi hesaplarını yapan,ucube sistemi yaratarak kendi güçlerine güç katma derdinde olan 20 yıldır görevde olmasına rağmen dert üzerine dert çıkaran, bunca kötü örneklere rağmen, hala ’’biz çözeriz’’ diyerek bize sıkıntılı dönemi yaşatan AKP ve daha önce ‘’ AKP, Pkk kadar tehlikelidir’’ diyen sonra bu sözden milletimizin anlamadığı şekilde vazgeçip adeta tek vücut olan küçük ortağı maalesef daha önce Kıbrıs savaşında bizlere uygulanan ambargo nedeniyle yaşadığımız ve unuttuğumuz kuyrukları bugünkü ucube sistemi yaratarak, beceriksiz ekonomik politikalarıyla domates, biber, patates, soğan kuyrukları yaşatmaktadırlar.

 

''ŞOVU BIRAKIN ÇARE ÜRETİN''

 Bir iktidar milletvekili utanmadan ‘’resim çektirmek için kuyruğa giriyorlar’’ desede şimdi bunlara benzin, ekmek ve zeytinyağ kuyrukları da ilave oldu. TMO satış ofisi önünde günlerce 200 metre civarında yağ kuyrukları oluşuyor.Sebebi ise sadece 8 TL ucuz olduğu için tercih ediliyor. İnsanlarımızın durumu bu kadar sıkıntılı. Önceki kuyruklarda halkın parası vardı, mal temin etmekte sıkıntı çekiyorlardı. Şimdi ise mal var ama para sıkıntısından kuyruklar meydana geliyor. Bakkallara fiyat indirin diye anlamsız ziyaretler yapacağınıza üstün yeteneklerini bir türlü göremediğimiz ekonomistleri ve yöneticileri uyarın. Sadece bir kaç yandaşla, devlet dairelerinde, açılış ve şehit törenlerinde boy gösteren AKP ve küçük ortaklarının Kırşehir temsilcileri gelin şov yapmaktan vazgeçin beraber bu kuyruğu, insanların dertlerini ve beklentilerini dinleyelim, ziyaret edelim, ilgili mercilere aktaralım. Cesaretiniz varsa ama siz yine boş boş konuşacak, iktidar olmanın avantajı ile hak etmediğiniz havayı atacaksınız. Yazıklar olsun, ama seçim ufukta gözüktü, yolun sonuda sizin için göründü'' şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.