Mucur Ziraat Odası Açılışı İçin Tören Düzenlenecek

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2016 - 11:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur Ziraat Odası Açılışı İçin Tören Düzenlenecek

Mucur Ziraat Odası hizmetlerine yeni binasında devam edecek. Vali Necati Şentürk ve ziraat odaları genel başkanı Şemsi Bayraktar'ın da katılacağı açılış töreni çarşamba günü saat 12:00'da  gerçekleşecek.Yapımı tamamlanan yeni hizmet binası hakkında bilgi veren Mucur İlçe Ziraat Odası Başkanı Aydın Altınok, “Daha önceden üyelerimize yetince hizmet veremiyorduk. Bunun için yeni bir bina satın aldık ve üyelerimize daha iyi hizmet vermeyi planladık. Çok şükür yeni yerimizin tadilatını da bitirdik güzel bir açılışla yeni hizmet binamızda hizmet vereceğiz" dedi.
Mucur Ziraat Odası hizmetlerine yeni binasında devam edecek.

Vali Necati Şentürk ve ziraat odaları genel başkanı Şemsi Bayraktar'ın da katılacağı açılış töreni çarşamba günü saat 12:00'da  gerçekleşecek.Yapımı tamamlanan yeni hizmet binası hakkında bilgi veren Mucur İlçe Ziraat Odası Başkanı Aydın Altınok, “Daha önceden üyelerimize yetince hizmet veremiyorduk. Bunun için yeni bir bina satın aldık ve üyelerimize daha iyi hizmet vermeyi planladık. Çok şükür yeni yerimizin tadilatını da bitirdik güzel bir açılışla yeni hizmet binamızda hizmet vereceğiz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.