Mucur Yolunda Feci Kaza : 1 Ölü 2 Yaralı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2019 - 22:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur Yolunda Feci Kaza : 1 Ölü 2 Yaralı

Kırşehir'de meydana gelen kazada aynı aileden 1 kişi öldü 2 kişi ise yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay Kırşehir-Karayolu Mucur İnaç Köyü yakınlarında meydana geldi.Kırşehir istikametine doğru eşi ve oğlu ile gitmekte olan Aydın Gündoğdu (39) yönetimindeki araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak karşı şeride devrildi.Aynı araç içerisinde bulunan eşi Songül Gündoğdu (33) ve oğlu Yusuf Gündoğdu (1) yaralandı.Kaza sonrası olay yerine çok sayıda 112 ve polis ekipleri sevk edildi.Yapılan ilk müdahalenin ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan anne Songül G. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kırşehir'de meydana gelen kazada aynı aileden 1 kişi öldü 2 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay Kırşehir-Karayolu Mucur İnaç Köyü yakınlarında meydana geldi.Kırşehir istikametine doğru eşi ve oğlu ile gitmekte olan Aydın Gündoğdu (39) yönetimindeki araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak karşı şeride devrildi.Aynı araç içerisinde bulunan eşi Songül Gündoğdu (33) ve oğlu Yusuf Gündoğdu (1) yaralandı.Kaza sonrası olay yerine çok sayıda 112 ve polis ekipleri sevk edildi.Yapılan ilk müdahalenin ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan anne Songül G. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.