Mucur'un Sevilen Esnafı Yücesan Vefat Etti !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2016 - 10:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur'un Sevilen Esnafı Yücesan Vefat Etti !

Mucur'un duayen esnaflarından ve değerli bir büyüğü olan Recep Yücesan hakkın rahmetine kavuştu. Aynı zamanda Dr. Gündüz Yücesan'ın da babası olan Recep Yücesan 86 yaşında evinde geçirdiği solunum yetmezliği rahatsızlığı sonucu vefat etti.Recep Yücesan'ın cenazesi 28 Mayıs Cumartesi günü Mucur'da defnedilecek.Bizde Kırşehir Haber Türk ailesi olarak Recep Yücesan'a Allah'tan rahmet, sevenlerine ise başsağlığı dileriz.  
Mucur'un duayen esnaflarından ve değerli bir büyüğü olan Recep Yücesan hakkın rahmetine kavuştu.

Aynı zamanda Dr. Gündüz Yücesan'ın da babası olan Recep Yücesan 86 yaşında evinde geçirdiği solunum yetmezliği rahatsızlığı sonucu vefat etti.Recep Yücesan'ın cenazesi 28 Mayıs Cumartesi günü Mucur'da defnedilecek.Bizde Kırşehir Haber Türk ailesi olarak Recep Yücesan'a Allah'tan rahmet, sevenlerine ise başsağlığı dileriz.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.