Mucur Sanayi Sitesinde Hırsızlık

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2017 - 11:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur Sanayi Sitesinde Hırsızlık

Mucur Sanayi Sitesine giren hırsızlar, mobilyacı, tornacı, demirci, tamirci ve marangozdan oluşan 10 iş yerinin soydu. Gece geç saatlerde, bekçisi olmayan ve kamera sistemi düzenli çalışmayan Mucur Sanayi Sitesine giren hırsızlar burada kapı kilidini ve camlarını kırdıkları 10 iş yerine girdiler.Mobilya, torna, demir, tamir, marangoz ve mermer atölyelerine giren hırsızlar, iş araç ve gereçlerini çalarak kayıplara karıştı.Sanayi esnafının zararının büyük olduğu öğrenilirken, olay yerine gelen polis olayla ile ilgili inceleme başlattı.
Mucur Sanayi Sitesine giren hırsızlar, mobilyacı, tornacı, demirci, tamirci ve marangozdan oluşan 10 iş yerinin soydu.

Gece geç saatlerde, bekçisi olmayan ve kamera sistemi düzenli çalışmayan Mucur Sanayi Sitesine giren hırsızlar burada kapı kilidini ve camlarını kırdıkları 10 iş yerine girdiler.Mobilya, torna, demir, tamir, marangoz ve mermer atölyelerine giren hırsızlar, iş araç ve gereçlerini çalarak kayıplara karıştı.Sanayi esnafının zararının büyük olduğu öğrenilirken, olay yerine gelen polis olayla ile ilgili inceleme başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.