Mucur MHP İlçe Kongresinden Beklenen Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2017 - 13:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur MHP İlçe Kongresinden Beklenen Oldu

MHP Mucur İlçe Başkanlığı kongresi tamamlandı.Mevcut İlçe Başkanı Ali Rıza Budak göreve devam dedi. Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlanan kongrede,  tek aday olan mevcut İlçe Başkanı Ali Rıza Budak güven tazeledi.Genel merkezin de yakından takip ettiği Kırşehir MHP İlçe kongrelerinde,  beklendiği gibi mevcut ilçe başkanı ve ekibi göreve devam dedi.Geçtiğimiz günlerde Kırşehir Merkez İlçe teşkilatı Genel Merkez tarafından feshedilmişti.Mucur'da  mevcut yönetimin güven tazelemesi MHP Genel Merkezi'nin Mucur teşkilatına bir anlamda güvenoyu verdiği şeklinde yorumlandı.
MHP Mucur İlçe Başkanlığı kongresi tamamlandı.Mevcut İlçe Başkanı Ali Rıza Budak göreve devam dedi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlanan kongrede,  tek aday olan mevcut İlçe Başkanı Ali Rıza Budak güven tazeledi.Genel merkezin de yakından takip ettiği Kırşehir MHP İlçe kongrelerinde,  beklendiği gibi mevcut ilçe başkanı ve ekibi göreve devam dedi.Geçtiğimiz günlerde Kırşehir Merkez İlçe teşkilatı Genel Merkez tarafından feshedilmişti.Mucur'da  mevcut yönetimin güven tazelemesi MHP Genel Merkezi'nin Mucur teşkilatına bir anlamda güvenoyu verdiği şeklinde yorumlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.