Mucur İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Aydemir İstifa Etti

SİYASET 13.12.2021 - 10:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Aydemir İstifa Etti

Mucur İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Aydemir, görevinden istifa etti.Aydemir'in yerine daha önce MHP'de kadın kolları başkanlığı yapmış olan Tuncay Uysal Öcalan geldi.

13 Mayıs 2019 tarihinde Mucur İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine getirilen emekli öğretmen ve gazeteci Ali Aydemir görevinden istifa etti.Aydemir'den boşalan başkanlığa ise yönetim kurulu üyesi Tuncay Uysal Öcalan getirildi.Evli ve 4 çocuk annesi olan Uysal, daha önce MHP Kadın Kolları Başkanlığı görevi yürütmüştü. İYİ Parti Mucur İlçe başkanlığı görevinden istifa eden Ali Aydemir, görevi Tuncay Uysal Öcalan'a devretti.Parti binasında yapılan törende yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.Ali Aydemir, yeni ilçe başkanını kutlayarak hayırlı olsun temennilerini iletti.    
Mucur İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Aydemir, görevinden istifa etti.Aydemir'in yerine daha önce MHP'de kadın kolları başkanlığı yapmış olan Tuncay Uysal Öcalan geldi.

13 Mayıs 2019 tarihinde Mucur İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine getirilen emekli öğretmen ve gazeteci Ali Aydemir görevinden istifa etti.Aydemir'den boşalan başkanlığa ise yönetim kurulu üyesi Tuncay Uysal Öcalan getirildi.Evli ve 4 çocuk annesi olan Uysal, daha önce MHP Kadın Kolları Başkanlığı görevi yürütmüştü.

İYİ Parti Mucur İlçe başkanlığı görevinden istifa eden Ali Aydemir, görevi Tuncay Uysal Öcalan'a devretti.Parti binasında yapılan törende yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.Ali Aydemir, yeni ilçe başkanını kutlayarak hayırlı olsun temennilerini iletti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.