MUCUR GENÇ İŞ ADAMLARI ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2016 - 17:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MUCUR GENÇ İŞ ADAMLARI ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTTU

Mucur İlçesi Genç İş Adamları Derneği tarafından organize edilen şehitleri anma ve mevlit programı bin kişinin katılımı ile gerçekleşti. Programa Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu da katıldı. Mucur İlçesi Genç İş Adamları Derneği başkanı Barış Karakaya ile yönetim kurulunun organize ettiği ve teröre karşı birliktelik mesajının verildiği programda konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, “Bütün şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Bugünkü programı hazırlayanlara da teşekkür ediyorum. Bayrağımız inmeyecek, ezanımız dinmeyecek. Yukarıda Allah, önümüzde Kabe ve arkamızda Türk milleti oldukça hiçbir zaman diz çökmeyiz. Yeter ki birlikte olalım ve hak mücadelesini verelim.” diye konuştu. Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin ,''Gün birlik ve beraberlik günüdür.Terörün üstesinden gelene kadar savaşacağız.Hakkari'de hakkın rahmetine kavuşan 8 şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum.'' dedi. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise, “Böyle zor bir hassas bir dönemde bizleri bir araya getirdiler. Zor bir dönemden geçiyoruz. Türkiye bir ateş çemberini,n içerisinden geçirilmeye çalışılıyor. Yedi düvelde bir araya gelse biz onların üstesinden geleceğiz. Yeter biz birlikte olalım onların üstesinden geleceğiz. Korunacak, namus ve şerefiniz varsa tarih boyunca bizlerin hep şehitleri oldu yine olacak ama kutlu davamız nihayete ulaşacak.” dedi. Vali Necati Şentürk de konuşmasında devletin terörün her türlüsünün üstünden geleceğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, mevlitin ardından ilçe jandarma komutanlığını ziyaret ederek, yanındaki heyetle birlikte ilçeden ayrıldı.
Mucur İlçesi Genç İş Adamları Derneği tarafından organize edilen şehitleri anma ve mevlit programı bin kişinin katılımı ile gerçekleşti. Programa Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu da katıldı.

Mucur İlçesi Genç İş Adamları Derneği başkanı Barış Karakaya ile yönetim kurulunun organize ettiği ve teröre karşı birliktelik mesajının verildiği programda konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, “Bütün şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Bugünkü programı hazırlayanlara da teşekkür ediyorum. Bayrağımız inmeyecek, ezanımız dinmeyecek. Yukarıda Allah, önümüzde Kabe ve arkamızda Türk milleti oldukça hiçbir zaman diz çökmeyiz. Yeter ki birlikte olalım ve hak mücadelesini verelim.” diye konuştu.

Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin ,''Gün birlik ve beraberlik günüdür.Terörün üstesinden gelene kadar savaşacağız.Hakkari'de hakkın rahmetine kavuşan 8 şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum.'' dedi. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise, “Böyle zor bir hassas bir dönemde bizleri bir araya getirdiler. Zor bir dönemden geçiyoruz. Türkiye bir ateş çemberini,n içerisinden geçirilmeye çalışılıyor. Yedi düvelde bir araya gelse biz onların üstesinden geleceğiz. Yeter biz birlikte olalım onların üstesinden geleceğiz. Korunacak, namus ve şerefiniz varsa tarih boyunca bizlerin hep şehitleri oldu yine olacak ama kutlu davamız nihayete ulaşacak.” dedi.

Vali Necati Şentürk de konuşmasında devletin terörün her türlüsünün üstünden geleceğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, mevlitin ardından ilçe jandarma komutanlığını ziyaret ederek, yanındaki heyetle birlikte ilçeden ayrıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.