Mucur Eski Belediye Başkanı Vefat Etti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2019 - 11:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur Eski Belediye Başkanı Vefat Etti

Mucur Eski Belediye Başkanlarından İsmet Arslan vefat etti. Emekli başçavuş olan İsmet Arslan Obruk Köyünde doğdu.1984-1994 yılları arasında Mucur Belediye Başkanı olarak görev yapan Arslan'ın yaşlılığa bağlı olarak organ yetmezliğinden vefat ettiği belirtildi.İsmet Arslan'ın cenazesi Cuma günü Mucur Çarşı Camiinde öğle namazının ardından Hamidiye Mezarlığında defnedilecek.Merhuma Allah'tan rahmet , yakınlarına ise başsağlığı dileriz.

Mucur Eski Belediye Başkanlarından İsmet Arslan vefat etti.

Emekli başçavuş olan İsmet Arslan Obruk Köyünde doğdu.1984-1994 yılları arasında Mucur Belediye Başkanı olarak görev yapan Arslan'ın yaşlılığa bağlı olarak organ yetmezliğinden vefat ettiği belirtildi.İsmet Arslan'ın cenazesi Cuma günü Mucur Çarşı Camiinde öğle namazının ardından Hamidiye Mezarlığında defnedilecek.Merhuma Allah'tan rahmet , yakınlarına ise başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.