Mucur Durağı Modern Görüntüye Kavuştu

YAŞAM 09.08.2024 - 00:03, Güncelleme: 08.08.2024 - 23:58
 

Mucur Durağı Modern Görüntüye Kavuştu

Kırşehir'de Mucur Durağı olarak bilinen güzergah alt ve üst yapı çalışmalarının ardından modern görüntüye kavuştu.

Kırşehir Belediyesi, Medrese Mahallesindeki dolmuş duraklarının olduğu meydanı titiz bir çalışma ile daha modern hale getirerek yeniledi. Altyapı düzenlemesi yapıldıktan sonra asfalt atılan meydanda oto park alanları ve yolları şeritlerle düzenlendi. Çevre esnafı ve vatandaşlar, dolmuş durakları alanının yenilenmesi ve modern hale getirilmesinden dolayı Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.  
Kırşehir'de Mucur Durağı olarak bilinen güzergah alt ve üst yapı çalışmalarının ardından modern görüntüye kavuştu.

Kırşehir Belediyesi, Medrese Mahallesindeki dolmuş duraklarının olduğu meydanı titiz bir çalışma ile daha modern hale getirerek yeniledi.

Altyapı düzenlemesi yapıldıktan sonra asfalt atılan meydanda oto park alanları ve yolları şeritlerle düzenlendi.

Çevre esnafı ve vatandaşlar, dolmuş durakları alanının yenilenmesi ve modern hale getirilmesinden dolayı Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.