Mucur'dan Katıldı ; Eşiyle İlgili Akıl Almaz İddialarda Bulundu

YAŞAM 15.12.2022 - 12:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur'dan Katıldı ; Eşiyle İlgili Akıl Almaz İddialarda Bulundu

  Star TV ekranlarında Serap Paköz'un sunduğu ''Gerçeğin Peşinde'' programına Mucur'dan katılan Hikmet, 18 yıl önce evlendiği , 4 çocuğunun annesi ve Vanlı olan eşi Necmiye'nin 2-2,5 yıl önce hal ve hareketlerinin değiştiğini, zayıflamaya başladığını, kendisinden uzaklaştığını ve lavoboda 30-45 dakika aralığında telefonuyla vakit geçirdiğini, dışarıda sürekli gezmeye başlayarak çocuklarını ve ailesini ihmal ettiğini söyledi.Eşiyle konuşmaya çalıştığını ve zaman zaman tartıştığını belirten Hikmet, eşinin evinde başkalarıyla kendisini aldattığını iddia ederek, '' Sadece 3-4 kişiyle bu şekilde , telefonla görüşmeler, Kırşehir merkez'de; 1 manav ile konfeksiyoncu.Mucur'da 1 şahıs.Yani bu 9. mu 10. mu kişi oluyor.Yani 2,5 yıl önce şüphelenmeye başladığım dönemden başlayarak 10 sevgili değiştiriyor'' ifadelerini kullandı.   ''KAÇTIĞI KİŞİLERİN PARASINI YEDİ'' 17 Aydır kayıp olan Eşinin evli ve 3 çocuğu olan İsa isimli kişiyle kaçtığını belirten Hikmet, '' Parasını yedikten sonra onu def ediyor.Miran denilen bir şahsa gidiyor.Onu da yedikten sonra Elbistan'da Murat diye bir şahısla beraber oluyor.Herkesi kandırıp, hisleriyle oynayıp, yuvalarını yıkıp , çoluk çocuğunu mağdur etmesin.Benim canım yandı kimsenin ki yanmasın.Çünkü benim çocuklarım perişan şu anda'' ifadelerini kullandı.

 

Star TV ekranlarında Serap Paköz'un sunduğu ''Gerçeğin Peşinde'' programına Mucur'dan katılan Hikmet, 18 yıl önce evlendiği , 4 çocuğunun annesi ve Vanlı olan eşi Necmiye'nin 2-2,5 yıl önce hal ve hareketlerinin değiştiğini, zayıflamaya başladığını, kendisinden uzaklaştığını ve lavoboda 30-45 dakika aralığında telefonuyla vakit geçirdiğini, dışarıda sürekli gezmeye başlayarak çocuklarını ve ailesini ihmal ettiğini söyledi.Eşiyle konuşmaya çalıştığını ve zaman zaman tartıştığını belirten Hikmet, eşinin evinde başkalarıyla kendisini aldattığını iddia ederek, '' Sadece 3-4 kişiyle bu şekilde , telefonla görüşmeler, Kırşehir merkez'de; 1 manav ile konfeksiyoncu.Mucur'da 1 şahıs.Yani bu 9. mu 10. mu kişi oluyor.Yani 2,5 yıl önce şüphelenmeye başladığım dönemden başlayarak 10 sevgili değiştiriyor'' ifadelerini kullandı.

 

''KAÇTIĞI KİŞİLERİN PARASINI YEDİ''

17 Aydır kayıp olan Eşinin evli ve 3 çocuğu olan İsa isimli kişiyle kaçtığını belirten Hikmet, '' Parasını yedikten sonra onu def ediyor.Miran denilen bir şahsa gidiyor.Onu da yedikten sonra Elbistan'da Murat diye bir şahısla beraber oluyor.Herkesi kandırıp, hisleriyle oynayıp, yuvalarını yıkıp , çoluk çocuğunu mağdur etmesin.Benim canım yandı kimsenin ki yanmasın.Çünkü benim çocuklarım perişan şu anda'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.