Mucur'da Trafik Kazası

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2019 - 20:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur'da Trafik Kazası

Kırşehir'de meydana gelen kazada aynı aileden 3 kişi yaralandı. Kaza Mucur Yücesan tesisleri önünde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre Sinan Yağmur yönetimindeki ticari araca MEDAŞ'a bağlı ekiplerin kullandığı vinç çarptı. Meydana gelen kazada aynı araçta bulunan Sinan Yağmur (36) , Gülten Eda Yağmur (35) ve çocukları Mehmet Emin Yağmur (13) yaralandı.Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri ile birlikte Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kırşehir'de meydana gelen kazada aynı aileden 3 kişi yaralandı.

Kaza Mucur Yücesan tesisleri önünde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre Sinan Yağmur yönetimindeki ticari araca MEDAŞ'a bağlı ekiplerin kullandığı vinç çarptı.

Meydana gelen kazada aynı araçta bulunan Sinan Yağmur (36) , Gülten Eda Yağmur (35) ve çocukları Mehmet Emin Yağmur (13) yaralandı.Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri ile birlikte Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.