Mucur'da Maske Takmak Zorunlu Hale Getirildi

GÜNDEM 30.05.2020 - 14:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur'da Maske Takmak Zorunlu Hale Getirildi

Mucur'da son dönemde artan covid-19 vakaları nedeniyle flaş bir karar alındı.

Son günlerde artan koronavirüs vakaları nedeniyle bir apartman ve köyün karantinaya alındığı Mucur'da maske takma zorunluluğu getirildi.     Mucur belediyesinden anons ile Mucurlu vatandaşlara duyuru yapan ilçe emniyet müdürlüğü; "Bugün itibari ile 65 yaş üstü ve 18 yaş altı vatandaşların dişarı çıkmamaları ve sokağa çıkan vatandaşlarında maske takma zorunluluğunun olduğu" belirtildi.     İhtiyaç olmadan sokağa çıkmamaları konusunda vatandaşlar uyarıldı.
Mucur'da son dönemde artan covid-19 vakaları nedeniyle flaş bir karar alındı.

Son günlerde artan koronavirüs vakaları nedeniyle bir apartman ve köyün karantinaya alındığı Mucur'da maske takma zorunluluğu getirildi.

    Mucur belediyesinden anons ile Mucurlu vatandaşlara duyuru yapan ilçe emniyet müdürlüğü; "Bugün itibari ile 65 yaş üstü ve 18 yaş altı vatandaşların dişarı çıkmamaları ve sokağa çıkan vatandaşlarında maske takma zorunluluğunun olduğu" belirtildi.

    İhtiyaç olmadan sokağa çıkmamaları konusunda vatandaşlar uyarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.