Mucur'da ki İftar Kırşehir Bürokrasisini Bir Araya Getirdi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2017 - 10:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur'da ki İftar Kırşehir Bürokrasisini Bir Araya Getirdi

Mucur Ticaret Odası tarafından verilen iftar , Kırşehir bürokrasisini bir araya getirdi. Kapadokya tesislerinde gerçekleşen iftara Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanı Barboros Dulkadiroğlu, Kırşehir İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz , Mucur Kaymakamı Muhammed Önder ve çok sayıda davetli katıldı. Mucur Ticaret Odası Başkanı Ferhat Çağlayan, verdikleri İftar'a icabet tüm davetlilere teşekkür ederken , Mucur'da ki Üniversitenin büyütülmesini gündeme getirerek , Vekillerden 4 yıllık bölümlerin Mucur'da açılmasını talep etti. Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ise yaptığı konuşmada , Mucur'da ki Doğalgaz çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ve en yakın zamanda Mucur'un Doğalgaza kavuşacağını belirtirken , bu çalışmaya verdiği desteklerden ötürü Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin'e teşekkürlerini sundu.Mikail Arslan, bu birlik ve beraberliğin tüm ülkede hakim olmasını ve kenetlenmemiz gerektiğini belirtti ve verilen bu iftardan dolayı Mucur Ticaret Odası'na ve başkan Ferhat Çağlayan'a teşekkür etti.  
Mucur Ticaret Odası tarafından verilen iftar , Kırşehir bürokrasisini bir araya getirdi.

Kapadokya tesislerinde gerçekleşen iftara Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanı Barboros Dulkadiroğlu, Kırşehir İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz , Mucur Kaymakamı Muhammed Önder ve çok sayıda davetli katıldı.

Mucur Ticaret Odası Başkanı Ferhat Çağlayan, verdikleri İftar'a icabet tüm davetlilere teşekkür ederken , Mucur'da ki Üniversitenin büyütülmesini gündeme getirerek , Vekillerden 4 yıllık bölümlerin Mucur'da açılmasını talep etti.

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ise yaptığı konuşmada , Mucur'da ki Doğalgaz çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ve en yakın zamanda Mucur'un Doğalgaza kavuşacağını belirtirken , bu çalışmaya verdiği desteklerden ötürü Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin'e teşekkürlerini sundu.Mikail Arslan, bu birlik ve beraberliğin tüm ülkede hakim olmasını ve kenetlenmemiz gerektiğini belirtti ve verilen bu iftardan dolayı Mucur Ticaret Odası'na ve başkan Ferhat Çağlayan'a teşekkür etti.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.