Mucur'da Doğalgaz Müjdesi : Gerekli Onay Çıktı !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2016 - 13:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur'da Doğalgaz Müjdesi : Gerekli Onay Çıktı !

Mucur Belediyesi, meclis kararı ile Mucur'da yapılacak olan doğalgaz çalışması için gerekli onayı verdi.   Oy birliği ile alınan karar ile, Mucur'da faaliyet yürütecek olan doğalgaz dağıtım şirketinin dağıtım bölgesine Mucur'un da dahil edildiği, bu konuda diğer belediyelerle de müşterek hareket edileceğinin belirtildiği karar da, söz konusu dağıtım şirketine tüm ve cadde sokaklarda yapacağı çalışmalara gecikmeksizin başlayabileceği kararı alındı.Ayrıca dağıtım firması çalışmalar esnasında Mucur Belediyesi ile istişare içinde hareket ederek gerekli altyapı bilgisine de ulaşabilecek. Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin konu ile ilgili , Doğalgaz'ın Mucur için bir milat olduğunu ve Mucur halkının bu hizmeti sonuna kadar hak ettiğini belirttiği açıklamada, doğalgazın hem çevre kirliliğini azaltması hem de vatandaşa sağladığı tasarrufa vurgu yaptı.Söz konusu çalışmanın özellikle takipçisi olacağını belirten Ali Şahin, doğalgaz çalışmaları sırasında hem dağıtım firmasının çalışmalarını kolaylaştıracak hem de vatandaşın çalışmalar sırasında mağdur olmamaları için her türlü tedbiri alacaklarını belirtti.    
Mucur Belediyesi, meclis kararı ile Mucur'da yapılacak olan doğalgaz çalışması için gerekli onayı verdi.

  Oy birliği ile alınan karar ile, Mucur'da faaliyet yürütecek olan doğalgaz dağıtım şirketinin dağıtım bölgesine Mucur'un da dahil edildiği, bu konuda diğer belediyelerle de müşterek hareket edileceğinin belirtildiği karar da, söz konusu dağıtım şirketine tüm ve cadde sokaklarda yapacağı çalışmalara gecikmeksizin başlayabileceği kararı alındı.Ayrıca dağıtım firması çalışmalar esnasında Mucur Belediyesi ile istişare içinde hareket ederek gerekli altyapı bilgisine de ulaşabilecek. Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin konu ile ilgili , Doğalgaz'ın Mucur için bir milat olduğunu ve Mucur halkının bu hizmeti sonuna kadar hak ettiğini belirttiği açıklamada, doğalgazın hem çevre kirliliğini azaltması hem de vatandaşa sağladığı tasarrufa vurgu yaptı.Söz konusu çalışmanın özellikle takipçisi olacağını belirten Ali Şahin, doğalgaz çalışmaları sırasında hem dağıtım firmasının çalışmalarını kolaylaştıracak hem de vatandaşın çalışmalar sırasında mağdur olmamaları için her türlü tedbiri alacaklarını belirtti.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.