MUCUR'DA DOĞALGAZ ÇALIŞMASI HIZLANDI

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2017 - 10:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MUCUR'DA DOĞALGAZ ÇALIŞMASI HIZLANDI

Mucur'da doğal gaz çalışmaları tüm hızla devam ediyor.2017 yılı içerisinde İlçe merkezinin üçte birine doğal gaz verilecek. KIRGAZ Doğalgaz Anonim Şirketi Mucur'a verilecek doğalgaz çalışmalarına Yenice Mahallesi, Kayseri- Kırşehir Asfalt yolu girişinden itibaren başladı. Üç adet makine ve 8 elemanı ile 23.05.2017 tarihinde başlayan kanal açma ve boru döşeme işlemleri devam ediyor.  Ramazan Bayramından sonra çalışmalar şehir merkezinde sürdürülecek.Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin konu ile ilgili , ''Çalışmalar son hızla devam ediyor.İnşallah yıl sonuna kadar Mucur'un önemli bir kısmına doğal gaz vermeye başlanacak.Devam eden çalışmaların meydana getirebileceği aksaklıkları da elimizden geldiği kadar vatandaşa yansıtmamaya çalışıyoruz.'' açıklamalarında bulundu.
Mucur'da doğal gaz çalışmaları tüm hızla devam ediyor.2017 yılı içerisinde İlçe merkezinin üçte birine doğal gaz verilecek.

KIRGAZ Doğalgaz Anonim Şirketi Mucur'a verilecek doğalgaz çalışmalarına Yenice Mahallesi, Kayseri- Kırşehir Asfalt yolu girişinden itibaren başladı. Üç adet makine ve 8 elemanı ile 23.05.2017 tarihinde başlayan kanal açma ve boru döşeme işlemleri devam ediyor.  Ramazan Bayramından sonra çalışmalar şehir merkezinde sürdürülecek.Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin konu ile ilgili , ''Çalışmalar son hızla devam ediyor.İnşallah yıl sonuna kadar Mucur'un önemli bir kısmına doğal gaz vermeye başlanacak.Devam eden çalışmaların meydana getirebileceği aksaklıkları da elimizden geldiği kadar vatandaşa yansıtmamaya çalışıyoruz.'' açıklamalarında bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.