Mucur Bir Üst Lige Çıktı Şehir Bayram Yerine Döndü

SPOR 16.04.2022 - 23:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur Bir Üst Lige Çıktı Şehir Bayram Yerine Döndü

Mucurspor, Yeşil Kamanspor'u yenerek bölgesel amatör lige yükseldi.Haberi alan Mucur'da cadde ve sokaklar bayram yerine döndü.

Güçlü rakibi Yeşil Kamanspor ile bir üst lige çıkma mücadelesi veren Mucurspor, finalde son dakikalarda penaltıdan bulduğu golle sahadan 3-2 galip ayrılarak Bölgesel Amatör Ligine yükseldi.   Takımlarının Bölgesel Amatör Lige çıkmasını sevinçle karşılayan Mucurlular ise sokağa döküldü.     Konvoy ve meşaleler eşiliğinde sevinç gösterileri düzenleyen Mucurlular Salih Hançer'in objektiflerine böyle yansıdılar.   Fotoğraflar : Salih Hançer
Mucurspor, Yeşil Kamanspor'u yenerek bölgesel amatör lige yükseldi.Haberi alan Mucur'da cadde ve sokaklar bayram yerine döndü.

Güçlü rakibi Yeşil Kamanspor ile bir üst lige çıkma mücadelesi veren Mucurspor, finalde son dakikalarda penaltıdan bulduğu golle sahadan 3-2 galip ayrılarak Bölgesel Amatör Ligine yükseldi.

 


Takımlarının Bölgesel Amatör Lige çıkmasını sevinçle karşılayan Mucurlular ise sokağa döküldü.

 

 

Konvoy ve meşaleler eşiliğinde sevinç gösterileri düzenleyen Mucurlular Salih Hançer'in objektiflerine böyle yansıdılar.

 

Fotoğraflar : Salih Hançer

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.