Mucur Belediyesinde Darp Skandalı

GÜNDEM 16.03.2021 - 21:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur Belediyesinde Darp Skandalı

Mucur Belediyesi personeli Halil Koruyucu, AK Partili Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz'ın yardımcısı, şoförü ve çaycısı tarafından darp edildi.Karuyucu , ''Seçim döneminde Hüseyin Köşker'i destekledim.Bana sürekli baskı uygulandı ve sonunda da dövüldüm.Suçum MHP'ye oy vermek mi '' dedi.

    51 Yaşında olduğunu ve 10 yıl önce MHP'li Belediye Başkanı Ali Şahin döneminde kadrolu memur olarak işe alındığını belirten Halil Koruyucu, '' Başladığım günden itibaren 10 sene boyunca zabıta olarak görev yaptım.Bu süre boyunca çarşı içi olsun, terminal olsun.31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den seçilen şimdiki belediye başkanımız Atılgan Yılmaz bey görev yaptığım sırada terminale gelerek bana , ''buraları neden temizletmiyorsun'' diyerek hakaret etti.Ben de, ''Sayın başkanım saat daha 7:30 , 8'de elemanlar geliyor, ben geldikleri zaman temizletirim dedim.Orada bize ağza alınmayacak küfürler etti. ''5 Bin TL'yi cebine alıp gidiyor , 10 senedir iş yapmıyor, yatıyor '' dedi.O olayın ardından zabıta elbisemi çıkartarak beni yedi emin memurluğu adı altında ufak bir kulübeye gönderdi ve bekçilik yaptırdı.Son 1 senedir de orada görev yapıyordum ve alıştım.Bugün sabah ise beni mahallede su yazmam için görevlendirmiş.Ben de başkanın huzuruna çıkarak , ''Sayın başkanım benim 10 senelik elbisemi çıkardın.Terminalde ölmüş anama, bana küfür ettin.Yedi emin memurluğu altında beni bir kümese attın 1 senedir de oradayım.Şimdi de beni mahalleye su yazmaya vermişsin.Ben sana ne yaptım başkanım.Benim suçum MHP'ye oy vermek mi ? Ben Hüseyin Köşker'e açıkça çalıştım ve oy verdim.Köşker de benim akrabam.Bana kim ekmek verdiyse ben oyumu ona veririm.'' dedim.   Halil Koruyucu'nun Gözü Aldığı Darbe Sonucu Bu Hale Geldi   ''HEPSİ DARP ETTİ, KİM VURDUYA GİTTİM''   Bunları söyledikten sonra bana, ''iş mi beğenmiyorsun , görev mi beğenmiyorsun ? çık dışarıya dedi.Dışarıya çıktığımda başkan yardımcılığı görevi yapan Mustafa Şimşek isimli arkadaş beni gırtlakladı.O arada da çaycıları, şoförü, şirket elemanları beni darp ettiler.Kim vurduya gittim.Sabah giderek darp raporu alarak yasal süreci başlattım ve sonuna kadar da davacıyım.Bunun yaptığı psikolojik baskı ,psikolojimizi bozdu.Geliyor gidiyor bize hakaret ediyor.Bizler de devletin memuruyuz.Yani biz hakkımızı savunamayacak mıyız ? Belediyeye gidemeyecek miyiz ? Belediyeye sokmuyorlr bizi.MHP'ye oy verdi diye AK Parti belediyesine sokmuyorlar.Amaçları ne onu da bilemiyorum.Gözümü , başımı , belimi , her yerime vurup beni dövdüler.Bu olayın sonuna kadar gideceğim.'' ifadelerini kullandı.
Mucur Belediyesi personeli Halil Koruyucu, AK Partili Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz'ın yardımcısı, şoförü ve çaycısı tarafından darp edildi.Karuyucu , ''Seçim döneminde Hüseyin Köşker'i destekledim.Bana sürekli baskı uygulandı ve sonunda da dövüldüm.Suçum MHP'ye oy vermek mi '' dedi.

 

 

51 Yaşında olduğunu ve 10 yıl önce MHP'li Belediye Başkanı Ali Şahin döneminde kadrolu memur olarak işe alındığını belirten Halil Koruyucu, '' Başladığım günden itibaren 10 sene boyunca zabıta olarak görev yaptım.Bu süre boyunca çarşı içi olsun, terminal olsun.31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den seçilen şimdiki belediye başkanımız Atılgan Yılmaz bey görev yaptığım sırada terminale gelerek bana , ''buraları neden temizletmiyorsun'' diyerek hakaret etti.Ben de, ''Sayın başkanım saat daha 7:30 , 8'de elemanlar geliyor, ben geldikleri zaman temizletirim dedim.Orada bize ağza alınmayacak küfürler etti. ''5 Bin TL'yi cebine alıp gidiyor , 10 senedir iş yapmıyor, yatıyor '' dedi.O olayın ardından zabıta elbisemi çıkartarak beni yedi emin memurluğu adı altında ufak bir kulübeye gönderdi ve bekçilik yaptırdı.Son 1 senedir de orada görev yapıyordum ve alıştım.Bugün sabah ise beni mahallede su yazmam için görevlendirmiş.Ben de başkanın huzuruna çıkarak , ''Sayın başkanım benim 10 senelik elbisemi çıkardın.Terminalde ölmüş anama, bana küfür ettin.Yedi emin memurluğu altında beni bir kümese attın 1 senedir de oradayım.Şimdi de beni mahalleye su yazmaya vermişsin.Ben sana ne yaptım başkanım.Benim suçum MHP'ye oy vermek mi ? Ben Hüseyin Köşker'e açıkça çalıştım ve oy verdim.Köşker de benim akrabam.Bana kim ekmek verdiyse ben oyumu ona veririm.'' dedim.

 

Halil Koruyucu'nun Gözü Aldığı Darbe Sonucu Bu Hale Geldi

 

''HEPSİ DARP ETTİ, KİM VURDUYA GİTTİM''

 

Bunları söyledikten sonra bana, ''iş mi beğenmiyorsun , görev mi beğenmiyorsun ? çık dışarıya dedi.Dışarıya çıktığımda başkan yardımcılığı görevi yapan Mustafa Şimşek isimli arkadaş beni gırtlakladı.O arada da çaycıları, şoförü, şirket elemanları beni darp ettiler.Kim vurduya gittim.Sabah giderek darp raporu alarak yasal süreci başlattım ve sonuna kadar da davacıyım.Bunun yaptığı psikolojik baskı ,psikolojimizi bozdu.Geliyor gidiyor bize hakaret ediyor.Bizler de devletin memuruyuz.Yani biz hakkımızı savunamayacak mıyız ? Belediyeye gidemeyecek miyiz ? Belediyeye sokmuyorlr bizi.MHP'ye oy verdi diye AK Parti belediyesine sokmuyorlar.Amaçları ne onu da bilemiyorum.Gözümü , başımı , belimi , her yerime vurup beni dövdüler.Bu olayın sonuna kadar gideceğim.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.