Mucur Belediyesinde 17 Çalışanın İşine Son Verildi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2019 - 11:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur Belediyesinde 17 Çalışanın İşine Son Verildi

Belediye çalışanlarına yoldan geçen araçları saydırmasıyla gündeme gelen Mucur'da yeni yönetim 17 çalışanın işine son verdi. Mucur'da AK Parti ile MHP arasındaki siyasi çekişme devam ediyor.Seçimlerden bir kaç gün önce MHP'li başkan adayı Hasan Hüseyin Köşker'in kardeşinin öldüresiye dövülmesiyle gündeme gelen Mucur , seçimden sonra da belediye çalışanlarını Kayseri-Kırşehir Karayolunda ki geçen araçların saydırılmasıyla gündeme geldi. 17 KİŞİNİN İŞİNE SON VERİLDİ Çalışanların iddiasına göre seçim öncesi kimseyi işten çıkarmayacağı sözünü veren AKP'li Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz birçoğu tekniker olan 17 çalışanın işine son verdi.Evlerine gönderilen ihbarname ile karşı karşıya kalan çalışanlara ''Belediye personel bütçesinin %30'u aşması'' gerekçe olarak gösterildi.Mucur 31 Mart seçimlerinden sonra MHP'den AK Parti'ye geçmişti.

Belediye çalışanlarına yoldan geçen araçları saydırmasıyla gündeme gelen Mucur'da yeni yönetim 17 çalışanın işine son verdi.

Mucur'da AK Parti ile MHP arasındaki siyasi çekişme devam ediyor.Seçimlerden bir kaç gün önce MHP'li başkan adayı Hasan Hüseyin Köşker'in kardeşinin öldüresiye dövülmesiyle gündeme gelen Mucur , seçimden sonra da belediye çalışanlarını Kayseri-Kırşehir Karayolunda ki geçen araçların saydırılmasıyla gündeme geldi.

17 KİŞİNİN İŞİNE SON VERİLDİ

Çalışanların iddiasına göre seçim öncesi kimseyi işten çıkarmayacağı sözünü veren AKP'li Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz birçoğu tekniker olan 17 çalışanın işine son verdi.Evlerine gönderilen ihbarname ile karşı karşıya kalan çalışanlara ''Belediye personel bütçesinin %30'u aşması'' gerekçe olarak gösterildi.Mucur 31 Mart seçimlerinden sonra MHP'den AK Parti'ye geçmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.