Mucur Belediyesi Modern Hizmete Yatırım Yapıyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2016 - 19:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur Belediyesi Modern Hizmete Yatırım Yapıyor

Mucur Belediyesi modern bir  hizmet filosu oluşturmaya ve genişletmeye devam ediyor. Çoğu belediyenin kiralama yoluna gittiği modern vakumlu yol temizleme ve süpürme aracını kiralamak yerine satın alma yoluna giden belediye, sürekli ve uzun vadeli bir hizmet ağı oluşturmayı amaçlıyor.Daha önce modern toplu taşıma araçları ve çöp toplama kamyonlarını belediye bünyesine katan Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, kısa vadeli olarak hizmet aracı kiralamak yerine uzun süre Mucur'a hizmet edecek bir ekipman oluşturacaklarını belirttiği açıklamada modern teknolojik donanıma sahip araç alımının devam edeceğini belirtti.
Mucur Belediyesi modern bir  hizmet filosu oluşturmaya ve genişletmeye devam ediyor.

Çoğu belediyenin kiralama yoluna gittiği modern vakumlu yol temizleme ve süpürme aracını kiralamak yerine satın alma yoluna giden belediye, sürekli ve uzun vadeli bir hizmet ağı oluşturmayı amaçlıyor.Daha önce modern toplu taşıma araçları ve çöp toplama kamyonlarını belediye bünyesine katan Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, kısa vadeli olarak hizmet aracı kiralamak yerine uzun süre Mucur'a hizmet edecek bir ekipman oluşturacaklarını belirttiği açıklamada modern teknolojik donanıma sahip araç alımının devam edeceğini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.