Mucur Belediye Hizmet Binasının Projesi Bitti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2017 - 13:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur Belediye Hizmet Binasının Projesi Bitti

Mucur Belediye hizmet binasının projesi bitti.Proje mütevazi ve geleneksel Selçuklu ve Osmanlı mimarisi temalı olarak hazırlandı.   Mevcut hizmet binasının karşısında bulunan belediye otoparkı üzerinde yapılacak bina 3 katlı olacak.Hizmet bina temelinin en kısa sürede atılacağını belirten Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin , ''İlçemiz olarak böyle binalara ihtiyacımız var. Bildiğiniz gibi hükümet konağımız yapılacak kısa bir zaman da. Bizde seçimlerde verdiğimiz sözü Allah nasip etti şimdi gerçekleştireceğiz. Belediye hizmet binamızın proje bölümü bitti. Sırada temel atma var. Onu da önümüzde ki günlerde gerçekleştireceğiz inşallah. İlçemize hayırlı uğurlu olsun'' açıklamasında bulundu.  
Mucur Belediye hizmet binasının projesi bitti.Proje mütevazi ve geleneksel Selçuklu ve Osmanlı mimarisi temalı olarak hazırlandı.

  Mevcut hizmet binasının karşısında bulunan belediye otoparkı üzerinde yapılacak bina 3 katlı olacak.Hizmet bina temelinin en kısa sürede atılacağını belirten Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin , ''İlçemiz olarak böyle binalara ihtiyacımız var. Bildiğiniz gibi hükümet konağımız yapılacak kısa bir zaman da. Bizde seçimlerde verdiğimiz sözü Allah nasip etti şimdi gerçekleştireceğiz. Belediye hizmet binamızın proje bölümü bitti. Sırada temel atma var. Onu da önümüzde ki günlerde gerçekleştireceğiz inşallah. İlçemize hayırlı uğurlu olsun'' açıklamasında bulundu.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.