Mucur'a Yapılacak Hastane'ye 6 Dönüm Yer Tahsis Edildi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2016 - 11:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur'a Yapılacak Hastane'ye 6 Dönüm Yer Tahsis Edildi

Mucur Belediyesi, yeni yapılacak olan Devlet Hastanesi için 6000 metrekare arazi bağışında bulundu. Geçtiğimiz günlerde Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ve Kırşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan Mucur'a çıkarma yapmıştı.Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin ile bir araya gelen ekip, Mucur'a yapılacak yatırımlar için incelemelerde bulundu.Ekibe Mucur Kaymakamı Muhammed Önder ,Mucur Ak Parti İlçe Başkanı Burak Öztürk de eşlik etti.   Ziyaret sırasında görüşülen yeni yapılacak Devlet Hastanesi için arazi incelemesinde bulunuldu.Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, Mucur'a yapılacak yeni Devlet Hastanesi için Ankara-Kayseri yolu üzerindeki Mucur Belediyesi'ne ait arazinin tahsis edildiğini belirtirken ; ”Mucur’a yapılacak tüm hizmet ve yatırımlar için Mucur Belediyesi Olarak Devletimizin ve vekillerimizin yanında olduğumuzu.” Bir kez daha belirttik. Zaman'ında iktidar partisinde 2 dönem Belediye Başkanlığı yapan ama partisinin 2 milletvekili ve 1 il belediye Başkan'ını sadece birbirine düşürmeye yarayan, Mucura gelecek hizmeti engelleyenlere birkez daha buradan diyorum ki hizmet sadece yandaşa değil, tüm halkımıza yapılır. Rabbim bu milleti bölen, nifak tohumlarını eken kindarlara fırsat vermesin. Hizmet bizim işimizdir. Tüm zorluklara rağmen çatışmaya değil, çalışmaya devam edeceğiz. Halkımıza hayırlı olsun.'' açıklamalarında bulundu.
Mucur Belediyesi, yeni yapılacak olan Devlet Hastanesi için 6000 metrekare arazi bağışında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ve Kırşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan Mucur'a çıkarma yapmıştı.Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin ile bir araya gelen ekip, Mucur'a yapılacak yatırımlar için incelemelerde bulundu.Ekibe Mucur Kaymakamı Muhammed Önder ,Mucur Ak Parti İlçe Başkanı Burak Öztürk de eşlik etti.

  Ziyaret sırasında görüşülen yeni yapılacak Devlet Hastanesi için arazi incelemesinde bulunuldu.Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, Mucur'a yapılacak yeni Devlet Hastanesi için Ankara-Kayseri yolu üzerindeki Mucur Belediyesi'ne ait arazinin tahsis edildiğini belirtirken ; ”Mucur’a yapılacak tüm hizmet ve yatırımlar için Mucur Belediyesi Olarak Devletimizin ve vekillerimizin yanında olduğumuzu.” Bir kez daha belirttik. Zaman'ında iktidar partisinde 2 dönem Belediye Başkanlığı yapan ama partisinin 2 milletvekili ve 1 il belediye Başkan'ını sadece birbirine düşürmeye yarayan, Mucura gelecek hizmeti engelleyenlere birkez daha buradan diyorum ki hizmet sadece yandaşa değil, tüm halkımıza yapılır. Rabbim bu milleti bölen, nifak tohumlarını eken kindarlara fırsat vermesin. Hizmet bizim işimizdir. Tüm zorluklara rağmen çatışmaya değil, çalışmaya devam edeceğiz. Halkımıza hayırlı olsun.'' açıklamalarında bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.