Mucur'a Acı Şehit Haberi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2016 - 15:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur'a Acı Şehit Haberi

Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'nda DAEŞ saldırısı sonucu Uzman Çavuş Ramazan Karaca şehit oldu. Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı’nda Türk askerlerinin bulunduğu El- Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ unsurlarının saldırısında şehit olan, evli ve bir çocuğu olduğu öğrenilen Uzman Çavuş Ramazan Karaca'nın Şehadet haberi yakınlarını yasa boğdu. Osmaniye Garnizon Komutanlığında görevli iken geçici görevle Fırat Kalkanı Harekatı'na katılan Uzman Çavuş Karaca’nın, şehit olduğu haberi İstiklal Mahallesi'nde yaşayan eşi Gülnaz Tan Karaca ve annesi Sevim Karaca'ya askeri yetkililer ve sağlık ekipleri tarafından verildi. Acı haberi alan şehidin eşi ve annesi fenalık geçirdi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne Sevim Karaca, "Oğlum nereye gittin oğlum, biz sensiz ne yaparız oğlum. Oğlum gitti, bir daha dönmeyecek oğlum" diyerek ağıt yaktı. Evin tek çocuğu olduğu öğrenilen 1 çocuk babası Karaca’nın evinin bulunduğu sokağa taziye çadırı kurulurken şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin desteğiyle Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından Suriye'nin kuzeyinde yürütülen operasyonlar esnasında El Bab bölgesinde, 14 asker şehit olmuştu. Şehidin cenaze töreninin Kırşehir’in Mucur ilçesinde düzenleneceği öğrenildi.  
Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'nda DAEŞ saldırısı sonucu Uzman Çavuş Ramazan Karaca şehit oldu.

Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı’nda Türk askerlerinin bulunduğu El- Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ unsurlarının saldırısında şehit olan, evli ve bir çocuğu olduğu öğrenilen Uzman Çavuş Ramazan Karaca'nın Şehadet haberi yakınlarını yasa boğdu. Osmaniye Garnizon Komutanlığında görevli iken geçici görevle Fırat Kalkanı Harekatı'na katılan Uzman Çavuş Karaca’nın, şehit olduğu haberi İstiklal Mahallesi'nde yaşayan eşi Gülnaz Tan Karaca ve annesi Sevim Karaca'ya askeri yetkililer ve sağlık ekipleri tarafından verildi. Acı haberi alan şehidin eşi ve annesi fenalık geçirdi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne Sevim Karaca, "Oğlum nereye gittin oğlum, biz sensiz ne yaparız oğlum. Oğlum gitti, bir daha dönmeyecek oğlum" diyerek ağıt yaktı. Evin tek çocuğu olduğu öğrenilen 1 çocuk babası Karaca’nın evinin bulunduğu sokağa taziye çadırı kurulurken şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin desteğiyle Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından Suriye'nin kuzeyinde yürütülen operasyonlar esnasında El Bab bölgesinde, 14 asker şehit olmuştu. Şehidin cenaze töreninin Kırşehir’in Mucur ilçesinde düzenleneceği öğrenildi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.