MOTOSİKLET İLE KAMYONETE ÇARPAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2016 - 12:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MOTOSİKLET İLE KAMYONETE ÇARPAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Motosikletin kamyonete çarpması sonucu tedavi altına alınan genç hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre 4 gün önce Medrese Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında kullandığı 40 DK 870 plakalı motosiklet ile park halindeki kamyonete çarpan Muammer K. ağır yaralı olarak Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesine kaldırıldı. Ağır yaralanan M.K., hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.
Motosikletin kamyonete çarpması sonucu tedavi altına alınan genç hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre 4 gün önce Medrese Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında kullandığı 40 DK 870 plakalı motosiklet ile park halindeki kamyonete çarpan Muammer K. ağır yaralı olarak Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesine kaldırıldı. Ağır yaralanan M.K., hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.