Motorin ve Bezine Büyük Zam

EKONOMİ 08.01.2022 - 00:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Motorin ve Bezine Büyük Zam

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan açıklamaya göre benzinde 63 kuruş, motorinde ise 94 kuruş fiyat artışı oldu.

2022 yılındaki zam fırtınası etkisini sürdürüyor. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), benzin ve motorine zam geldiğini duyurdu.   Sendikanın açıklamasına göre, benzinde 63 kuruş ve motorinde 94 kuruş fiyat artışı gerçekleşti. EPGİS’in açıklamasında “Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur” denildi.   Zammın ardından Kırşehir'de ortalama 13 TL olan benzinin litre fiyatı 13,64 TL'ye, 12,8 olan motorinin litre fiyatı ise 13,74 TL'ye yükseldi.
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan açıklamaya göre benzinde 63 kuruş, motorinde ise 94 kuruş fiyat artışı oldu.

2022 yılındaki zam fırtınası etkisini sürdürüyor. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), benzin ve motorine zam geldiğini duyurdu.

 

Sendikanın açıklamasına göre, benzinde 63 kuruş ve motorinde 94 kuruş fiyat artışı gerçekleşti. EPGİS’in açıklamasında “Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur” denildi.

 

Zammın ardından Kırşehir'de ortalama 13 TL olan benzinin litre fiyatı 13,64 TL'ye, 12,8 olan motorinin litre fiyatı ise 13,74 TL'ye yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.