Motorin, Benzin ve LPG'ye Zam

GÜNDEM 20.12.2021 - 16:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Motorin, Benzin ve LPG'ye Zam

Son dakika haber | Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), benzin, motorin ve LPG'ye zam geldiğini duyurdu.

Dolar kurunun haftaya rekorlar başlamasının ardından akaryakıt kalemlerinden benzin ve motorine bu gece yarısı zam geleceği duyuruldu. EPGİS tarafından yapılan açıklamada, ''21/12/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; benzinde 62, motorinde 55, LPG’de 57 kuruş'' zam yapıldığı duyuruldu.   POMPA FİYATLARINA YANSIYACAK Açıklamada, ''Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur'' denildi.
Son dakika haber | Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), benzin, motorin ve LPG'ye zam geldiğini duyurdu.

Dolar kurunun haftaya rekorlar başlamasının ardından akaryakıt kalemlerinden benzin ve motorine bu gece yarısı zam geleceği duyuruldu.

EPGİS tarafından yapılan açıklamada, ''21/12/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; benzinde 62, motorinde 55, LPG’de 57 kuruş'' zam yapıldığı duyuruldu.

 

POMPA FİYATLARINA YANSIYACAK

Açıklamada, ''Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur'' denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.