Milyonlarca Memuru İlgilendiren Karar

GÜNDEM 25.08.2020 - 23:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Milyonlarca Memuru İlgilendiren Karar

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile, koronavirüs tedbirleri kapsamında kamu çalışanlarına uzaktan, dönüşümlü ve esnek çalışma hakkı tanındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararname ile, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında uzaktan, dönüşümlü ve esnek çalışma modelleri uygulanabilecek. Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında kamuda esnek çalışma sisteminin uygulanabileceğine ilişkin kararname Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı genelgeye göre, salgınla mücadeleyi, etkilerinin azaltılmasına yönelik faaliyetleri zafiyete uğratmayacak ve kamu hizmetlerini aksatmayacak şekilde, ihtiyacı karşılayacak kadar asgari sayıda personelin bulundurulması şartıyla çalıştırılma biçimine bakılmaksızın kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara, uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemleri uygulanabilecek.
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile, koronavirüs tedbirleri kapsamında kamu çalışanlarına uzaktan, dönüşümlü ve esnek çalışma hakkı tanındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararname ile, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında uzaktan, dönüşümlü ve esnek çalışma modelleri uygulanabilecek.

Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında kamuda esnek çalışma sisteminin uygulanabileceğine ilişkin kararname Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı genelgeye göre, salgınla mücadeleyi, etkilerinin azaltılmasına yönelik faaliyetleri zafiyete uğratmayacak ve kamu hizmetlerini aksatmayacak şekilde, ihtiyacı karşılayacak kadar asgari sayıda personelin bulundurulması şartıyla çalıştırılma biçimine bakılmaksızın kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara, uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemleri uygulanabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.