Milli Piyangoda Yine Kasa Kazandı

GÜNDEM 01.01.2022 - 09:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Milli Piyangoda Yine Kasa Kazandı

Bu yıl Milli Piyangoda 120 Milyon Liralık büyük ikramiye sadece 1'i satılan çeyrek bilete çıktı.Böylece 90 Milyon TL Yıldırım Demirören'in sahibi olduğu Sisal Şans şirketine kaldı.

Bu yıl Milli Piyango'da 120 milyon liralık büyük ikramiye 9-8-7-6-0-6-6 numaralı bilete çıktı. Milli Piyango çekilişinde, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 670 milyon 760 bin TL olarak belirlendi. Bu yıl da en çok bilet satışının çeyrek bilet olduğu açıklanırken büyük ikramiye de sadece 1 çeyrek bilete çıktı.  İzmir Konak'ta satılan bilete 30 milyon TL isabet etti. Geri kalan üç çeyrek biletlik 90 milyon lira ise Yıldırım Demirören'e ait Sisal Şans şirketine kaldı.  Milli Piyango Yıldırım Demirören'e devredildikten sonra, şans oyunlarda şaibe iddiaları gündeme gelmişti.
Bu yıl Milli Piyangoda 120 Milyon Liralık büyük ikramiye sadece 1'i satılan çeyrek bilete çıktı.Böylece 90 Milyon TL Yıldırım Demirören'in sahibi olduğu Sisal Şans şirketine kaldı.

Bu yıl Milli Piyango'da 120 milyon liralık büyük ikramiye 9-8-7-6-0-6-6 numaralı bilete çıktı.

Milli Piyango çekilişinde, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 670 milyon 760 bin TL olarak belirlendi. Bu yıl da en çok bilet satışının çeyrek bilet olduğu açıklanırken büyük ikramiye de sadece 1 çeyrek bilete çıktı. 

İzmir Konak'ta satılan bilete 30 milyon TL isabet etti. Geri kalan üç çeyrek biletlik 90 milyon lira ise Yıldırım Demirören'e ait Sisal Şans şirketine kaldı. 

Milli Piyango Yıldırım Demirören'e devredildikten sonra, şans oyunlarda şaibe iddiaları gündeme gelmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.