Milli Eğitim Personelinin Acı Ölümü

EĞİTİM 20.06.2020 - 11:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Milli Eğitim Personelinin Acı Ölümü

Kırşehir'de oturduğu binanın 4. katından düştüğü ileri sürülen şahıs yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre Olay Medrese Mahallesinde meydana geldi.Sabah saaatlerinde bir şahsın yerde hareketsiz olarak yattığını gören belediye temizlik işçileri durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiği belirledi.Yapılan incelemede şahsın Milli Eğitim Müdürlüğü personeli Bekir Kitiş'e ait olduğunu tespit etti.Kitiş'in cansız bedeli morga kaldırılırken savcılık olayla ilgili inceleme başlattı.     43 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Bekir Kitiş uzun süre çeşitli okullarda görev yaptıktan sonra bir süredir Milli Eğitim Müdürlüğü binasında çalışıyordu.  
Kırşehir'de oturduğu binanın 4. katından düştüğü ileri sürülen şahıs yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre Olay Medrese Mahallesinde meydana geldi.Sabah saaatlerinde bir şahsın yerde hareketsiz olarak yattığını gören belediye temizlik işçileri durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiği belirledi.Yapılan incelemede şahsın Milli Eğitim Müdürlüğü personeli Bekir Kitiş'e ait olduğunu tespit etti.Kitiş'in cansız bedeli morga kaldırılırken savcılık olayla ilgili inceleme başlattı.

 

 

43 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Bekir Kitiş uzun süre çeşitli okullarda görev yaptıktan sonra bir süredir Milli Eğitim Müdürlüğü binasında çalışıyordu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.