Mikail Arslan Maliye Bakanı Ağbal İle Bir Araya Geldi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2017 - 16:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mikail Arslan Maliye Bakanı Ağbal İle Bir Araya Geldi

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Yurt ve Kırşehir gündemini ile ilgili önemli başlıklar için bir araya geldi. Maliye Bakanı Naci Ağbal ile bir araya gelen Mikail Arslan, Uzman Erbaşların 29.01.2016 tarihinde yürürlüğe giren 6663 sayılı kanun ile 657 sayılı devlet memurları kanunundan yararlanabilmeleri için daha önce 2 yıl olan hizmet süresinin 7 yıla çıkarılmasının getirdiği sorunları, Kırşehir ile beraber, İPARD kapsamında olmayan 39 ilin İPARD kapsamına alınmasını, Ahi Evran-ı Veli Vakfı Kanun Tasarısı ile ilgili Maliye Bakanlığı görüşünün revize edilmesini,Ahi Evran Üniversitesi Bağlarbaşı yerleşkesine kurulacak 1. Megavatlık Güneş Enerjisi Sistemi kurulması ile ilgili ödenek temin edilmesini, Taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili çalışmaların son durumu, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’ne Döner Sermayeden 1500 sözleşmeli personel ile Genel Bütçe’den 500 personel olmak üzere toplam 2000 personelin istihdam edilmesini, Kırşehir Belediyesi Tarafından yapılmakta olan Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinin %50 seviyesini geçmesinden dolayı 3,5 Milyon TL’nin ilgili kuruma aktarılmasını, İl Özel İdaresi personeline ait kıdem tazminatları için 2,055 Milyon TL ödenek temini konularında görüşme gerçekleştirdi.  
Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Yurt ve Kırşehir gündemini ile ilgili önemli başlıklar için bir araya geldi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal ile bir araya gelen Mikail Arslan, Uzman Erbaşların 29.01.2016 tarihinde yürürlüğe giren 6663 sayılı kanun ile 657 sayılı devlet memurları kanunundan yararlanabilmeleri için daha önce 2 yıl olan hizmet süresinin 7 yıla çıkarılmasının getirdiği sorunları, Kırşehir ile beraber, İPARD kapsamında olmayan 39 ilin İPARD kapsamına alınmasını, Ahi Evran-ı Veli Vakfı Kanun Tasarısı ile ilgili Maliye Bakanlığı görüşünün revize edilmesini,Ahi Evran Üniversitesi Bağlarbaşı yerleşkesine kurulacak 1. Megavatlık Güneş Enerjisi Sistemi kurulması ile ilgili ödenek temin edilmesini, Taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili çalışmaların son durumu, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’ne Döner Sermayeden 1500 sözleşmeli personel ile Genel Bütçe’den 500 personel olmak üzere toplam 2000 personelin istihdam edilmesini, Kırşehir Belediyesi Tarafından yapılmakta olan Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinin %50 seviyesini geçmesinden dolayı 3,5 Milyon TL’nin ilgili kuruma aktarılmasını, İl Özel İdaresi personeline ait kıdem tazminatları için 2,055 Milyon TL ödenek temini konularında görüşme gerçekleştirdi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.