Mikail Arslan'dan Dikkat Çeken Hareket

SİYASET 26.04.2022 - 22:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mikail Arslan'dan Dikkat Çeken Hareket

AK Parti'nin Boztepe'deki iftar etkinliğine katılan 22. ve 23. dönem Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan dikkat çeken bir harekette bulundu.

AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı tarafından Boztepe İlçesi'nde iftar yemeği ve ardından da muhtarlar toplantısı düzenlendi.İl Başkanı Seher Ünsal ve Milletvekili Mustafa Kendirli'nin de katıldığı toplantıya Kırşehir Eski Milletvekili Mikail Arslan da eşlik etti.   Toplantının ardından toplu şekilde çekilen fotoğrafta İl Başkanı Seher Ünsal ve Milletvekili Mustafa Kendirli ile birlikte diğer partililer AK Parti'nin el işareti olan ''rabia'' işareti yaparken Eski Milletvekili Mikail Arslan , Refah Partisi ve Saadet Partisi lideri Necmettin Erbakan'a özgü  ''baş parmak'' işaretini yapmayı tercih etti.    
AK Parti'nin Boztepe'deki iftar etkinliğine katılan 22. ve 23. dönem Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan dikkat çeken bir harekette bulundu.

AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı tarafından Boztepe İlçesi'nde iftar yemeği ve ardından da muhtarlar toplantısı düzenlendi.İl Başkanı Seher Ünsal ve Milletvekili Mustafa Kendirli'nin de katıldığı toplantıya Kırşehir Eski Milletvekili Mikail Arslan da eşlik etti.

 

Toplantının ardından toplu şekilde çekilen fotoğrafta İl Başkanı Seher Ünsal ve Milletvekili Mustafa Kendirli ile birlikte diğer partililer AK Parti'nin el işareti olan ''rabia'' işareti yaparken Eski Milletvekili Mikail Arslan , Refah Partisi ve Saadet Partisi lideri Necmettin Erbakan'a özgü  ''baş parmak'' işaretini yapmayı tercih etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.