Migros'taki Salça Fiyatı Vatandaşı Çıldırttı

EKONOMİ 10.10.2022 - 06:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Migros'taki Salça Fiyatı Vatandaşı Çıldırttı

Migros'ta gramajı düşürülen aynı marka salçalar arasında fiyat farkı ''bu nasıl bir fiyat oyunu?'' dedirtti.

Domates fiyatlarının artması ile birlikte salça fiyatları da tavan yaptı.Geçtiğimiz yıl 1,5 TL'den satılan salçalık domates bu yıl 5 TL'den satılıyor.Haliyle bu durum, hammaddesi domates olan ürünlere de oldukça yansıyor.   Vatandaşın fiyatlar nedeniyle düşük gramajlı ürünlere yönelmesini fırsat bilen marketler, ürünlerin fiyat etiketleriyle oynuyor.   Migros't salça reyonu önünde ''tat'' marka salçalarını inceleyen vatandaş, teneke ambalaj içerisinde 430 gram salçanın 29,9 TL'den; 170 gram salçanın ise 23,90 TL'den satıldığına şahit oldu.   Gramaj üzerinden kilogram hesabı yapıldığında ise fahiş fark ortaya çıkıyor.   430 gramı 29,9 TL'den satılan salçanın kilogramı 69,53 olurken, 170 gramlık teneke kutuda satılan salçanın kilogramı ise 140,59 TL'den satışa sunuluyor.     DAHA ÇOK ÖPERLER BİZİ Paylaşımı yapan vatandaş ise ''Siz ne çeşit bir hırsızsınız. Düşün artık şu halkın yakasından düşün.Sattığınız alt tarafı sinek ölülerinin bolca içinde olduğu, ezilmiş paramparça olmuş domateslerden yapılmış salça.Bunlar gibi halkın cebinde gözü olanlara hapis cezası gelmezse daha çok öperler bizi'' ifadelerini kullandı.  
Migros'ta gramajı düşürülen aynı marka salçalar arasında fiyat farkı ''bu nasıl bir fiyat oyunu?'' dedirtti.

Domates fiyatlarının artması ile birlikte salça fiyatları da tavan yaptı.Geçtiğimiz yıl 1,5 TL'den satılan salçalık domates bu yıl 5 TL'den satılıyor.Haliyle bu durum, hammaddesi domates olan ürünlere de oldukça yansıyor.

 

Vatandaşın fiyatlar nedeniyle düşük gramajlı ürünlere yönelmesini fırsat bilen marketler, ürünlerin fiyat etiketleriyle oynuyor.

 

Migros't salça reyonu önünde ''tat'' marka salçalarını inceleyen vatandaş, teneke ambalaj içerisinde 430 gram salçanın 29,9 TL'den; 170 gram salçanın ise 23,90 TL'den satıldığına şahit oldu.

 

Gramaj üzerinden kilogram hesabı yapıldığında ise fahiş fark ortaya çıkıyor.

 

430 gramı 29,9 TL'den satılan salçanın kilogramı 69,53 olurken, 170 gramlık teneke kutuda satılan salçanın kilogramı ise 140,59 TL'den satışa sunuluyor.

 

 

DAHA ÇOK ÖPERLER BİZİ

Paylaşımı yapan vatandaş ise ''Siz ne çeşit bir hırsızsınız. Düşün artık şu halkın yakasından düşün.Sattığınız alt tarafı sinek ölülerinin bolca içinde olduğu, ezilmiş paramparça olmuş domateslerden yapılmış salça.Bunlar gibi halkın cebinde gözü olanlara hapis cezası gelmezse daha çok öperler bizi'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.