Mide Kanaması Geçiren Hasta İlgisizlikten Hayatını Kaybetti

SAĞLIK 21.07.2021 - 21:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mide Kanaması Geçiren Hasta İlgisizlikten Hayatını Kaybetti

Kırşehir'de yüksek mide ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran hastaya ağrı kesici ve lağman verildi.Daha sonra ağrıları artan hasta gecikmeli olarak ameliyata alındı ve ameliyatın ardından Ankara'ya 2. bir cerrahi müdahale için sevk edildi ancak kurtarılamadı.

Olayı duyuran eski Vali Ahmet Altıparmak oldu.Aynı zamanda Altıparmak'ın kuzeni olan Ali İmran Kaplan (53) , şiddetli mide ağrısı şikayetiyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu.Serum verilen Kaplan'ın ağrıları geçmeyince ambulansla hastaneye kaldırıldı ve mide kanaması geçirdiği tespit edildi.Midesi delinen Kaplan'a cerrahi müdahale yapılmasına rağmen dışkının kana karışması nedeniyle 2. bir müdahale için Ankara'ya sevk edildi.Sevke rağmen Ankara'daki hastaneler acil müdahale edilmesi gereken hastayı kabul etmedi.Son olarak Ankara ve Kırşehir Valilerinin araya girmesiyle Ali İmran Kaplan Şehir Hastanesinde ameliyata alındı ancak damarları temizlenemeyen Kaplan hayatını kaybetti.   ''SİSTEM ÖLDÜRDÜ'' Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Eski Vali Ahmet Altıparmak , '' Ülsere bağlı mide kanamasından hasta kaybedilir mi? Bu ülkede edilir! Ağrıdan kıvranan hastaya önce ağrı kesici, sonra lağman verip gönderen ilgisizlik ve karşı taraf kabul etmiyor diye ölüme terkeden sistem, daha 51’ndeki bir Yiğidi öldürdü! Ankara ve Kırşehir Valilerimizin özel çabasına, Kırşehir İl Sağlık Müdürü ve Sağlık Daire Başkanının gayretlerine rağmen, muhatap hastanelerin kabul etmeden sevkin yapılamaması vahim hadiseyi yaşattı. Dilerim başka hastalarımız böyle üzücü bir olayı yaşamaz.'' ifadelerini kullandı.    
Kırşehir'de yüksek mide ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran hastaya ağrı kesici ve lağman verildi.Daha sonra ağrıları artan hasta gecikmeli olarak ameliyata alındı ve ameliyatın ardından Ankara'ya 2. bir cerrahi müdahale için sevk edildi ancak kurtarılamadı.

Olayı duyuran eski Vali Ahmet Altıparmak oldu.Aynı zamanda Altıparmak'ın kuzeni olan Ali İmran Kaplan (53) , şiddetli mide ağrısı şikayetiyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu.Serum verilen Kaplan'ın ağrıları geçmeyince ambulansla hastaneye kaldırıldı ve mide kanaması geçirdiği tespit edildi.Midesi delinen Kaplan'a cerrahi müdahale yapılmasına rağmen dışkının kana karışması nedeniyle 2. bir müdahale için Ankara'ya sevk edildi.Sevke rağmen Ankara'daki hastaneler acil müdahale edilmesi gereken hastayı kabul etmedi.Son olarak Ankara ve Kırşehir Valilerinin araya girmesiyle Ali İmran Kaplan Şehir Hastanesinde ameliyata alındı ancak damarları temizlenemeyen Kaplan hayatını kaybetti.

 

''SİSTEM ÖLDÜRDÜ''

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Eski Vali Ahmet Altıparmak , '' Ülsere bağlı mide kanamasından hasta kaybedilir mi? Bu ülkede edilir! Ağrıdan kıvranan hastaya önce ağrı kesici, sonra lağman verip gönderen ilgisizlik ve karşı taraf kabul etmiyor diye ölüme terkeden sistem, daha 51’ndeki bir Yiğidi öldürdü! Ankara ve Kırşehir Valilerimizin özel çabasına, Kırşehir İl Sağlık Müdürü ve Sağlık Daire Başkanının gayretlerine rağmen, muhatap hastanelerin kabul etmeden sevkin yapılamaması vahim hadiseyi yaşattı. Dilerim başka hastalarımız böyle üzücü bir olayı yaşamaz.'' ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.