MHP'nin Kaman Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2018 - 22:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MHP'nin Kaman Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Kaman Belediye Başkan Adayı Jeoloji Mühendisi Kenan Elvan Oldu.. MHP KAMAN ŞLÇE BAŞKANLIĞINDAN YAPILAN AÇIKLAMA : MHP Genel Başkani Sn. Devlet BAHÇELİ beyin tenzipleri MHP il başkanı sn. Arif KILIÇ ve MHP Kaman ilçe başkanimiz sn. Yılmaz UZUNAY ve yönetim kurulu üylerimizin takdirleri ile 31 Mart 2019′ da yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerinde Kaman Belediye Başkan adayımız Jeoloji Mühendisi Kenan ELVAN olmuştur .Teşkilatlarımiza ve Kamanımıza hayirli olmasini diliyoruz. Mevlâm yar ve yardımcımız olsun. MHP KAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KENAN ELVAN'IN AÇIKLAMASI ''Kamanımızı sevgi, şefkat, kardeşlik, dolu bir ilçe haline getirmek, makama değil gönüllere talip olmak için Genel merkezimiz, İl ve ilce teşkilâtlarımızın ortak kararı ile MHP Kaman Belediye Başkan adayı oldum.Bu kutlu davada bu zamana kadar bize öncülük ve liderlik etmiş Kaman Belediye Başkanımız Sn. Erhan TALU beye yapmış olduğu hizmetler ve bıraktığı birbirinden güzel miraslar için en kalbi duygularımla teşekkür ederim.Devralacağımız bu bayrağı daha ileriye taşıyarak Kamanımıza en iyi şekilde hizmete devam edeceğiz. Halka hizmet hakka hizmet düsturundan kesinlikle ayrılmayacağız.Çıktığımız bu hayırlı yolculukta rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Milliyetçi Hareket Partisi Kaman Belediye Başkan Adayı Jeoloji Mühendisi Kenan Elvan Oldu..

MHP KAMAN ŞLÇE BAŞKANLIĞINDAN YAPILAN AÇIKLAMA : MHP Genel Başkani Sn. Devlet BAHÇELİ beyin tenzipleri MHP il başkanı sn. Arif KILIÇ ve MHP Kaman ilçe başkanimiz sn. Yılmaz UZUNAY ve yönetim kurulu üylerimizin takdirleri ile 31 Mart 2019′ da yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerinde Kaman Belediye Başkan adayımız Jeoloji Mühendisi Kenan ELVAN olmuştur .Teşkilatlarımiza ve Kamanımıza hayirli olmasini diliyoruz. Mevlâm yar ve yardımcımız olsun.

MHP KAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KENAN ELVAN'IN AÇIKLAMASI ''Kamanımızı sevgi, şefkat, kardeşlik, dolu bir ilçe haline getirmek, makama değil gönüllere talip olmak için Genel merkezimiz, İl ve ilce teşkilâtlarımızın ortak kararı ile MHP Kaman Belediye Başkan adayı oldum.Bu kutlu davada bu zamana kadar bize öncülük ve liderlik etmiş Kaman Belediye Başkanımız Sn. Erhan TALU beye yapmış olduğu hizmetler ve bıraktığı birbirinden güzel miraslar için en kalbi duygularımla teşekkür ederim.Devralacağımız bu bayrağı daha ileriye taşıyarak Kamanımıza en iyi şekilde hizmete devam edeceğiz. Halka hizmet hakka hizmet düsturundan kesinlikle ayrılmayacağız.Çıktığımız bu hayırlı yolculukta rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.