MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı'nın Acı Günü

YAŞAM 23.09.2021 - 11:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı'nın Acı Günü

MHP Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı'nın annesi Elif Adalı vefat etti.

İğdecik Köyü nüfusuna kayıtlı ve Köy Hizmetlerinden emekli Mehmet Sami Adalı'nın eşi ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı'nın anneleri Elif Adalı vefat etti.Adalı'nın cenazesi 23 Eylül 2021  (Bugün) tarihinde İkindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardınan Sanayi Camii'nden kaldırılarak İğdecik Köyü'nde defnedilecek.Taziyeler ise Kuşdili Mahallesi 1361. sokak Ekinciler Un Fabrikası yanında bulunan adreste kabul edilecek. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.
MHP Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı'nın annesi Elif Adalı vefat etti.

İğdecik Köyü nüfusuna kayıtlı ve Köy Hizmetlerinden emekli Mehmet Sami Adalı'nın eşi ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı'nın anneleri Elif Adalı vefat etti.Adalı'nın cenazesi 23 Eylül 2021  (Bugün) tarihinde İkindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardınan Sanayi Camii'nden kaldırılarak İğdecik Köyü'nde defnedilecek.Taziyeler ise Kuşdili Mahallesi 1361. sokak Ekinciler Un Fabrikası yanında bulunan adreste kabul edilecek.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.