MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Ekici, "3 ilçenin seçimleri Genel Merkez tarafından incelenecek"

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2017 - 15:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Ekici, "3 ilçenin seçimleri Genel Merkez tarafından incelenecek"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Teşkilatının fes edilmesi hakkında açıklamada bulunan MHP İl Başkanı Arif Ekici, 1 Kasım seçimlerinden sonra Genel Başkan Devlet Bahçelinin İl Başkanlarını topladığını ve parti içerisinde şiddetli muhalefet yapıldığını söyledi. Siyasi Partilerin tüzüğü olduğunu ifade eden İl Başkanı Ekici, “Şiddetli muhalefet parti içerisinde devam etmekte Kırşehir’de merkez ilçe dahil 3 ilçe seçimleri genel merkez tarafından incelenecek. MHP’nin kongreleri önümüzdeki günlerde devam edecek.”dedi. Bazı ilçelerin kongrelerinin yapıldığını anlatan İl Başkanı, Ekici, “Akçakent, Kaman, Akpınar, Çiçekdağı, Boztepe ilçe kongreleri yapıldı. Muhalefet gurubundan yapılan kongrelere sızma bilgisi de elde mevcut kongreler bitmeden merkeze muhalif gurupların gireceği sonradan da istifa edileceği bilgisini alıyoruz. Merkez İlçe kongresini de genel merkez talimatı ile belirlenerek yapılacak.” Diye konuştu. MHP Merkez İlçe Başkanı ve ekibi Genel Merkez tarafından da görevden alındı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Teşkilatının fes edilmesi hakkında açıklamada bulunan MHP İl Başkanı Arif Ekici, 1 Kasım seçimlerinden sonra Genel Başkan Devlet Bahçelinin İl Başkanlarını topladığını ve parti içerisinde şiddetli muhalefet yapıldığını söyledi.

Siyasi Partilerin tüzüğü olduğunu ifade eden İl Başkanı Ekici, “Şiddetli muhalefet parti içerisinde devam etmekte Kırşehir’de merkez ilçe dahil 3 ilçe seçimleri genel merkez tarafından incelenecek. MHP’nin kongreleri önümüzdeki günlerde devam edecek.”dedi. Bazı ilçelerin kongrelerinin yapıldığını anlatan İl Başkanı, Ekici, “Akçakent, Kaman, Akpınar, Çiçekdağı, Boztepe ilçe kongreleri yapıldı. Muhalefet gurubundan yapılan kongrelere sızma bilgisi de elde mevcut kongreler bitmeden merkeze muhalif gurupların gireceği sonradan da istifa edileceği bilgisini alıyoruz. Merkez İlçe kongresini de genel merkez talimatı ile belirlenerek yapılacak.” Diye konuştu. MHP Merkez İlçe Başkanı ve ekibi Genel Merkez tarafından da görevden alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.