MHP Kırşehir'de Tek Liste Gidiyor

SİYASET 07.08.2020 - 23:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MHP Kırşehir'de Tek Liste Gidiyor

MHP Kırşehir Teşkilatında Kongre süreci netleşti.İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada ilçe merkez başkanlıkları için tek listeyle kongreye gidilecek.

Milliyetçi Hareket Partisinin ilçe kongreleri hakkında açıklama yapan MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç,  kongrelere parti genel merkezlerinin aldığı karar doğrultusunda tek listeyle gidileceğini söyledi.   TEK LİSTELERLE KONGREYE GİDİLECEK   Partilerinin Genel Merkezi onayı ile merkez ve ilçelerde seçimlere tek liste ile gidileceğine işaret eden MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, “Partimizin merkez ilçe başta olmak üzere tüm ilçelerimizde kongreye parti genel merkezimizin onayı ile tek liste ile gidilecek. Kongrelerimizden kırgınlık, küslük olmadan birlik ve beraberlik içerisinde çıkacağız. Kazanan partimiz ve davamız olacaktır” diye konuştu.     İSİMLER NETLEŞTİ                           Milliyetçi Hareket Partisi’nin kongrelerinde;  Kırşehir Merkez İlçe Ramazan Adalı, Kaman’da Yılmaz Uzunay,  Mucur’da Ali Rıza Budak, Akpınar’da Sami Atalay, Boztepe’de Musa Ceylan, Akçakent’te  Mehmet  Güner ve  Çiçekdağı  İlçesi’nde ise Ahmet Hikmet Erdoğan aday gösterilecekler.   SEÇİMLER 14 AĞUSTOS’TA BAŞLAYACAK   Edinilen bilgiye göre, 14 Ağustos Cuma günü Boztepe ilçe kongresi, 15 Ağustos’ta Merkez ilçe, Kaman, Mucur ve Çiçekdağı ilçe kongreleri, 16 Ağustos’ta Akpınar ve Akçakent ilçe kongreleri yapılacak.   BAŞKAN KILIÇ: “KONGRELERİMİZDE PANDEMİ TEDBİRLERİ ALINACAK”   Başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyayı etkisi altına alan Corono Virüs nedeniyle kongrelerinde tüm tedbirlerin alınacağına dikkat çeken MHP İl Başkanı Arif Kılıç, “Partimizin son yapılan Başkanlık Divan Toplantısında alınan karar gereği merkez ve ilçelerde yapılacak kongrelerde,  Corona Virüs (Covid19) tedbirleri çerçevesinde delege haricinde hiç kimse salonlara alınmayacak. Kongrelerimizin yapılacağı alanlarda tüm tedbirleri uygulayacağız. Kongrelerimizi ülkücü harekete ve partimize yakışır bir disiplin çerçevesinde yapacağız.” dedi.   ARİF KILIÇ'IN DA TEKRAR İL BAŞKANI OMASI BEKLENİYOR   MHP ilçe teşkilatlarının tek liste olarak kongreye gitmesi ile birlikte MHP İl Başkanlığı için de aynı kararın alınarak tek listeyle kongreye gitmesi bekleniyor.Böylece mevcut il başkanı Arif Kılıç ile yola devam denilmiş olacak.                      
MHP Kırşehir Teşkilatında Kongre süreci netleşti.İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada ilçe merkez başkanlıkları için tek listeyle kongreye gidilecek.

Milliyetçi Hareket Partisinin ilçe kongreleri hakkında açıklama yapan MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç,  kongrelere parti genel merkezlerinin aldığı karar doğrultusunda tek listeyle gidileceğini söyledi.

 

TEK LİSTELERLE KONGREYE GİDİLECEK

 

Partilerinin Genel Merkezi onayı ile merkez ve ilçelerde seçimlere tek liste ile gidileceğine işaret eden MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, “Partimizin merkez ilçe başta olmak üzere tüm ilçelerimizde kongreye parti genel merkezimizin onayı ile tek liste ile gidilecek. Kongrelerimizden kırgınlık, küslük olmadan birlik ve beraberlik içerisinde çıkacağız. Kazanan partimiz ve davamız olacaktır” diye konuştu.

 

 

İSİMLER NETLEŞTİ  

                       

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kongrelerinde;  Kırşehir Merkez İlçe Ramazan Adalı, Kaman’da Yılmaz Uzunay,  Mucur’da Ali Rıza Budak, Akpınar’da Sami Atalay, Boztepe’de Musa Ceylan, Akçakent’te  Mehmet  Güner ve  Çiçekdağı  İlçesi’nde ise Ahmet Hikmet Erdoğan aday gösterilecekler.

 

SEÇİMLER 14 AĞUSTOS’TA BAŞLAYACAK

 

Edinilen bilgiye göre, 14 Ağustos Cuma günü Boztepe ilçe kongresi, 15 Ağustos’ta Merkez ilçe, Kaman, Mucur ve Çiçekdağı ilçe kongreleri, 16 Ağustos’ta Akpınar ve Akçakent ilçe kongreleri yapılacak.

 

BAŞKAN KILIÇ: “KONGRELERİMİZDE PANDEMİ TEDBİRLERİ ALINACAK”

 

Başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyayı etkisi altına alan Corono Virüs nedeniyle kongrelerinde tüm tedbirlerin alınacağına dikkat çeken MHP İl Başkanı Arif Kılıç, “Partimizin son yapılan Başkanlık Divan Toplantısında alınan karar gereği merkez ve ilçelerde yapılacak kongrelerde,  Corona Virüs (Covid19) tedbirleri çerçevesinde delege haricinde hiç kimse salonlara alınmayacak. Kongrelerimizin yapılacağı alanlarda tüm tedbirleri uygulayacağız. Kongrelerimizi ülkücü harekete ve partimize yakışır bir disiplin çerçevesinde yapacağız.” dedi.

 

ARİF KILIÇ'IN DA TEKRAR İL BAŞKANI OMASI BEKLENİYOR

 

MHP ilçe teşkilatlarının tek liste olarak kongreye gitmesi ile birlikte MHP İl Başkanlığı için de aynı kararın alınarak tek listeyle kongreye gitmesi bekleniyor.Böylece mevcut il başkanı Arif Kılıç ile yola devam denilmiş olacak.

               

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.