MHP İl Teşkilatından Pandemi Nöbeti Tutan Polislere Tatlı İkramı

SİYASET 25.03.2021 - 03:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MHP İl Teşkilatından Pandemi Nöbeti Tutan Polislere Tatlı İkramı

Kırşehir MHP İl Teşkilatı Pandemi tedbirleri kapsamında nöbet tutan polislere tatlı ikram etti.

MHP İl Başkanı Arif Kılıç ve merkez ilçe başkanı Ramazan Adalı , koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 21:00'den sonra şehrin muhtelif noktalarında nöbet tutan polisleri ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.     Asker ve polislerimizin Türkiye'nin güvenliğinin teminatı olduğunu belirten Arif Kılıç , '' Pandemi nedeniyle zor bir dönemden geçiyoruz.Bizler de MHP İl Teşkilatı olarak nöbet tutan polislerimize bir nebze olsun moral ve destek vermek adına kendilerine ziyarette bulunarak tatlı ikram ettik.Askerimizin de polisimizin de ayağına taş değmesin Allah yardımcıları olsun.'' dedi.
Kırşehir MHP İl Teşkilatı Pandemi tedbirleri kapsamında nöbet tutan polislere tatlı ikram etti.

MHP İl Başkanı Arif Kılıç ve merkez ilçe başkanı Ramazan Adalı , koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 21:00'den sonra şehrin muhtelif noktalarında nöbet tutan polisleri ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

 

 

Asker ve polislerimizin Türkiye'nin güvenliğinin teminatı olduğunu belirten Arif Kılıç , '' Pandemi nedeniyle zor bir dönemden geçiyoruz.Bizler de MHP İl Teşkilatı olarak nöbet tutan polislerimize bir nebze olsun moral ve destek vermek adına kendilerine ziyarette bulunarak tatlı ikram ettik.Askerimizin de polisimizin de ayağına taş değmesin Allah yardımcıları olsun.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.