MHP İl Teşkilatı Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2019 - 20:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MHP İl Teşkilatı Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

MHP Kırşehir İl Teşkilatı İl ve ilçe belediye başkanlarını yoğun katılımlı bir toplantıyla tanıttı. MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay'ın da katılım sağladığı saat 14:00'te Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Arif Kılıç , '' Milliyetçi Hareket Partisi olarak Allah izin verirse ve takdir ederse, Kırşehir merkez başta olmak üzere, ilçe ve belde belediyelerimizi  kazanacağız. Burada partililerimizin ve adaylarımızın çalışmasının da önemli bir yeri olacaktır. Başarı kimseye altın tepsi de sunulmaz. Bizler başarıyı çalışarak, efor sarf ederek, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmadan sağlayacağız. MHP, Kırşehir'i iki dönem yönetmiştir. 1994-2004 yılları arasında şehrimize hizmet etme imkanı bulduk. Tarih İnşallah tekerrür eder, Kırşehir'de belediye başkanlığını tekrar kazanırız ve kente yapmak istediğimiz önemli projeleri, hizmetleri gerçekleştiririz." açıklamasında bulundu. Kılıç'ın açıklamasının ardından belediye başkan adayları kürsüye davet edildi.Kapanış konuşmasını gerçekleştiren Kırşehir Belediye Başkan Adayı Onur Köksal ise , '' 1 nisan sabahı üç hilalli sancağı belediyeye asacağız. Bu seçim Onur Köksal’ın seçimi değil, Milliyetçi Hareketin ve Ülkücü hareketin seçimi olacaktır. Allah nasip ederse 31 Mart’ta nasıl ki 94 seçimlerinde belediyeyi kazandık. şimdide inşallah kazanacağız. Şunu biliyoruz ki  arkamızda ağzı dualı ana ve babalarımız var. Biz bu belediyeyi kazanacağız. Ahi Evran’ın Aşıkpaşa’nın, Erol Güngör’ün, Muharrem Ertaş’ın Neşet Ertaşın yetiştiği bu şehirde ben, Ahi Evran’dan el aldım, Erol Güngörden ilim aldım,Neşet usta’danda azıcık tel aldım bu şehirde kimsesizin kimsesi olmaya geliyoruz. Ülkücü hareketin gece gündüz demeden çok gayret göstermesi gerekiyor, Zafer gayret edenindir.çünkü kader gayrete aşıktır. “Bir Garibim, budur derdim, tüm dünyayı bende gördüm, isterim ki benim yurdum Dünya’dan geri kalmasın”  açıklamalarında bulundu.

MHP Kırşehir İl Teşkilatı İl ve ilçe belediye başkanlarını yoğun katılımlı bir toplantıyla tanıttı.

MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay'ın da katılım sağladığı saat 14:00'te Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Arif Kılıç , '' Milliyetçi Hareket Partisi olarak Allah izin verirse ve takdir ederse, Kırşehir merkez başta olmak üzere, ilçe ve belde belediyelerimizi  kazanacağız. Burada partililerimizin ve adaylarımızın çalışmasının da önemli bir yeri olacaktır. Başarı kimseye altın tepsi de sunulmaz. Bizler başarıyı çalışarak, efor sarf ederek, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmadan sağlayacağız. 
MHP, Kırşehir'i iki dönem yönetmiştir. 1994-2004 yılları arasında şehrimize hizmet etme imkanı bulduk. Tarih İnşallah tekerrür eder, Kırşehir'de belediye başkanlığını tekrar kazanırız ve kente yapmak istediğimiz önemli projeleri, hizmetleri gerçekleştiririz." açıklamasında bulundu.

Kılıç'ın açıklamasının ardından belediye başkan adayları kürsüye davet edildi.Kapanış konuşmasını gerçekleştiren Kırşehir Belediye Başkan Adayı Onur Köksal ise , '' 1 nisan sabahı üç hilalli sancağı belediyeye asacağız. Bu seçim Onur Köksal’ın seçimi değil, Milliyetçi Hareketin ve Ülkücü hareketin seçimi olacaktır.

Allah nasip ederse 31 Mart’ta nasıl ki 94 seçimlerinde belediyeyi kazandık. şimdide inşallah kazanacağız. Şunu biliyoruz ki  arkamızda ağzı dualı ana ve babalarımız var. Biz bu belediyeyi kazanacağız.

Ahi Evran’ın Aşıkpaşa’nın, Erol Güngör’ün, Muharrem Ertaş’ın Neşet Ertaşın yetiştiği bu şehirde ben, Ahi Evran’dan el aldım, Erol Güngörden ilim aldım,Neşet usta’danda azıcık tel aldım bu şehirde kimsesizin kimsesi olmaya geliyoruz.

Ülkücü hareketin gece gündüz demeden çok gayret göstermesi gerekiyor, Zafer gayret edenindir.çünkü kader gayrete aşıktır.

“Bir Garibim, budur derdim, tüm dünyayı bende gördüm, isterim ki benim yurdum Dünya’dan geri kalmasın”  açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.