MHP İl Başkanı Arif Kılıç Rasim Arazay'ın Üstünü Çizdi

SİYASET 26.12.2022 - 23:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MHP İl Başkanı Arif Kılıç Rasim Arazay'ın Üstünü Çizdi

MHP İl Başkanı Arif Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı ile birlikte Özbağ'da bir aileyi ziyaret etti.Kılıç, ziyarete MHP'li Belediye Başkanı Rasim Arazay'ı götürmedi.Arazay ise duruma sosyal medyadan tepki gösterdi.

MHP Genel Merkezi'nin başlattığı ''Komşum Nasılsın?'' programı kapsamında; MHP İl Başkanı Arif Kılıç, Özbağ Beldesinde Sağlam Ailesini ziyaret etti.Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı ile birlikte gerçekleştirilen ziyarete Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay götürülmedi.Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Arif Kılıç, '' Sayın genel başkanımızın talimatları ile başlattığımız Komşum nasılsın programlarını bugün Özbağ’da SAĞLAM ailesine misafir olduk. Toplantımıza katılan değerli komşularına ve bize kapısını açan MEHMET SAĞLAM beye ve kıymetli eşine çok teşekkür ediyorum.Sıkmadığımız el dokunmadığımız insanımızı bırakmayacağız.Sefer bizden zafer Allah’tan'' ifadelerini kullandı.     ARAZAY'DAN TEPKİ Özbağ Beldesinde MHP İl Başkanı Arif Kılıç tarafından gerçekleştirilen aile ziyaretine Belde Belediye Başkanı Rasim Arazay'ın götürülmeyişi sonrası Arazay, sosyal medyadan tepki gösterdi.Arif Kılıç'ın paylaşımını alıntılayan Arazay, '' Burda başkanlarımı tebrik ediyorum çok isabetli davranış sergilemişsiniz. Senin belde başkanın yok mu, belediye başkanın yok mu encümelerin yok mu seçim arefesinde böyle bir toplantı yakışmadı takdir genel merkezin'' sözlerini kaydetti.  
MHP İl Başkanı Arif Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı ile birlikte Özbağ'da bir aileyi ziyaret etti.Kılıç, ziyarete MHP'li Belediye Başkanı Rasim Arazay'ı götürmedi.Arazay ise duruma sosyal medyadan tepki gösterdi.

MHP Genel Merkezi'nin başlattığı ''Komşum Nasılsın?'' programı kapsamında; MHP İl Başkanı Arif Kılıç, Özbağ Beldesinde Sağlam Ailesini ziyaret etti.Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı ile birlikte gerçekleştirilen ziyarete Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay götürülmedi.Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Arif Kılıç, '' Sayın genel başkanımızın talimatları ile başlattığımız Komşum nasılsın programlarını bugün Özbağ’da SAĞLAM ailesine misafir olduk. Toplantımıza katılan değerli komşularına ve bize kapısını açan MEHMET SAĞLAM beye ve kıymetli eşine çok teşekkür ediyorum.Sıkmadığımız el dokunmadığımız insanımızı bırakmayacağız.Sefer bizden zafer Allah’tan'' ifadelerini kullandı.

 

 

ARAZAY'DAN TEPKİ

Özbağ Beldesinde MHP İl Başkanı Arif Kılıç tarafından gerçekleştirilen aile ziyaretine Belde Belediye Başkanı Rasim Arazay'ın götürülmeyişi sonrası Arazay, sosyal medyadan tepki gösterdi.Arif Kılıç'ın paylaşımını alıntılayan Arazay, '' Burda başkanlarımı tebrik ediyorum çok isabetli davranış sergilemişsiniz. Senin belde başkanın yok mu, belediye başkanın yok mu encümelerin yok mu seçim arefesinde böyle bir toplantı yakışmadı takdir genel merkezin'' sözlerini kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.