MHP Grubundan Gündeme Oturacak Öneri

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2019 - 14:57, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MHP Grubundan Gündeme Oturacak Öneri

Kırşehir Belediyesi Meclis Toplantısında MHP grubu gündeme bomba gibi düşecek bir önerge sundu. 31 Mart seçimlerinin ardından el değiştiren Kırşehir Belediyesinde çok sayıda bankamatikçi diye tabir edilen çalışmadan maaş alan kişilerin olduğu iddia ediliyordu.Mecliste görüşülen olağan maddelerin ardından gündem dışı söz alan MHP' grubundan Kurtuluş Akçakaya , ''Bizim şöyle bir önerimiz var belediyede çalışan bankamatik memurları veya işçileri var mı? Varsa bunların rapor edilip meclise verilmesini ve sözleşmeli personel başka bir kurumda çalışabilir mi , böyle bir personelimiz var mı varsa yine isimlerinin rapor edilerek meclise bildirilmesi” önerisinde bulundu. ''BELGELERLE KONUŞACAĞIM'' MHP grubunun talebi ile ilgili ise Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu belgelerle konuşacağını belirterek “Bu konuyla ilgili denetimler yapılıyor. Raporlar tutuyoruz. Gelmeyenler var. Müdürlerimiz savunmalarını alıyor. Sizlere gelecek meclis toplantısında savunmalarını alıp raporlarını tuttuğumuz kişiler hakkında belgeli konuşmak istiyorum. Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama herkesi kurumsal bir altyapıya oturtmaya çalışıyoruz. Tabi ki izinli olabilir, rapor alabilir ama keyfi olarak işe gelmeyenlerin olduğunu gördük ve savunmalarını istedik. Tüm siyasi partili üyelerimize de gelecek meclis toplantısında bu belgelerle geleceğim” dedi.

Kırşehir Belediyesi Meclis Toplantısında MHP grubu gündeme bomba gibi düşecek bir önerge sundu.

31 Mart seçimlerinin ardından el değiştiren Kırşehir Belediyesinde çok sayıda bankamatikçi diye tabir edilen çalışmadan maaş alan kişilerin olduğu iddia ediliyordu.Mecliste görüşülen olağan maddelerin ardından gündem dışı söz alan MHP' grubundan Kurtuluş Akçakaya , ''Bizim şöyle bir önerimiz var belediyede çalışan bankamatik memurları veya işçileri var mı? Varsa bunların rapor edilip meclise verilmesini ve sözleşmeli personel başka bir kurumda çalışabilir mi , böyle bir personelimiz var mı varsa yine isimlerinin rapor edilerek meclise bildirilmesi” önerisinde bulundu.

''BELGELERLE KONUŞACAĞIM''

MHP grubunun talebi ile ilgili ise Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu belgelerle konuşacağını belirterek “Bu konuyla ilgili denetimler yapılıyor. Raporlar tutuyoruz. Gelmeyenler var. Müdürlerimiz savunmalarını alıyor. Sizlere gelecek meclis toplantısında savunmalarını alıp raporlarını tuttuğumuz kişiler hakkında belgeli konuşmak istiyorum. Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama herkesi kurumsal bir altyapıya oturtmaya çalışıyoruz. Tabi ki izinli olabilir, rapor alabilir ama keyfi olarak işe gelmeyenlerin olduğunu gördük ve savunmalarını istedik. Tüm siyasi partili üyelerimize de gelecek meclis toplantısında bu belgelerle geleceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.