MHP Genel Başkan Adayı Kırşehir İle Buluşacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2016 - 02:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MHP Genel Başkan Adayı Kırşehir İle Buluşacak

MHP eski milletvekili ve Genel Başkan Adayı Sinan Oğan 6 Mayıs Cuma günü Kırşehir'e geliyor. Ramada Hotel Neşet Ertaş konferans salonunda saat 18:00'de gerçekleşecek buluşma öncesi Kırşehir'e gelecek olan Sinan Oğan ve ekibi Mavi Kent Dinlenme tesislerinde karşılanacak.Hatırlanacağı üzere daha önce MHP Genel Başkanı Adaylarından Ümit Özdağ ve Koray Aydın Kırşehir'e gelmiş.Ümit Özdağ2ın geldiği gün MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Ekici'nin genel merkezden aldığı talimatla İl Başkanlığı binasını kapattığı iddia edilmişti.Daha sonra diğer MHP Genel Başkanı adaylarından Koray Aydın Ramada Hotel'e karşılanmıştı.
MHP eski milletvekili ve Genel Başkan Adayı Sinan Oğan 6 Mayıs Cuma günü Kırşehir'e geliyor.

Ramada Hotel Neşet Ertaş konferans salonunda saat 18:00'de gerçekleşecek buluşma öncesi Kırşehir'e gelecek olan Sinan Oğan ve ekibi Mavi Kent Dinlenme tesislerinde karşılanacak.Hatırlanacağı üzere daha önce MHP Genel Başkanı Adaylarından Ümit Özdağ ve Koray Aydın Kırşehir'e gelmiş.Ümit Özdağ2ın geldiği gün MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Ekici'nin genel merkezden aldığı talimatla İl Başkanlığı binasını kapattığı iddia edilmişti.Daha sonra diğer MHP Genel Başkanı adaylarından Koray Aydın Ramada Hotel'e karşılanmıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.