Mezar Taşını da Buldular Ama Suçüstü Yakalandılar

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2018 - 08:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mezar Taşını da Buldular Ama Suçüstü Yakalandılar

Kaman'da kaçak kazı yaptıkları belirlenen 2 define avcısı suçüstü yakalandı. Edinilen bilgiye göre , Ömerhacılı Köyü mevkiinde izinsiz kazı yaptıkları ihbar edilen  A.H.Ö. ile H.Ş. yaptıkları kazı yerinde suçüstü yakalandı. Olay yerine gelen kandarma bir adet kepçe , mezar steli , Roma döneminden kalan mezar ve kazıda kullanılan malzemeleri ele geçirdi. 6 metrekare büyüklüğünde kazı yapan A.H.Ö. ile H.Ş., Kaman İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldükten sonra adli mercilere sevk edildi. İŞTE KAZI YAPANLARIN BULDUĞU ROMA MEZARI :  

Kaman'da kaçak kazı yaptıkları belirlenen 2 define avcısı suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre , Ömerhacılı Köyü mevkiinde izinsiz kazı yaptıkları ihbar edilen  A.H.Ö. ile H.Ş. yaptıkları kazı yerinde suçüstü yakalandı.

Olay yerine gelen kandarma bir adet kepçe , mezar steli , Roma döneminden kalan mezar ve kazıda kullanılan malzemeleri ele geçirdi.

6 metrekare büyüklüğünde kazı yapan A.H.Ö. ile H.Ş., Kaman İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldükten sonra adli mercilere sevk edildi.

İŞTE KAZI YAPANLARIN BULDUĞU ROMA MEZARI :

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.