Metin Ülgen Kaya Adaylığını Açıkladı

SİYASET 14.03.2023 - 12:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Metin Ülgen Kaya Adaylığını Açıkladı

Kırşehir İşkur İl Müdürü Metin Ülgen Kaya 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek genel seçimlerde Milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları Eski İl Başkanı ve Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Metin Ülgen Kaya, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde İlimizden aday olabilmek için devlet memurluğu görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Mensubu olmaktan her zaman onur duyduğum AK Parti ailesinin bir neferi olarak çıkmış olduğumuz bu yolda daha bir güçlü Kırşehir’in şekillenmesinde yer alabilmek ve aziz şehrin aziz insanlarına daha güzel hizmet etmek amacıyla yaklaşan milletvekilliği genel seçimlerinden dolayı ilimizden aday olmak için devlet memurluğu görevimden istifa ediyorum. Kurulduğu günden bu yana 20 Yılı aşkın bir süredir içerisinde onurla hizmet etmenin gururunu yaşadığım, bir dönem de AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevi ve Bürokrasinin çeşitli kademelerinde görevlerde bulunarak hem partimin hem de şehrimin kalkınmasında gücüm nispetinde birçok çalışmalar gerçekleştirmeye çalıştım. Hiçbir zaman Bu gün gelen olmadım, bu şehirde ikamet ederek bu şehrin içerisinde, her gününde hemşerilerimle bir arada bulundum. Bu kapsamda geçmişte edindiğimiz tecrübe, bilgi ve birikimi “Yeni Kırşehir’in şekillenmesinde daha fazla gayret ve çaba göstererek çalışacağımızı, gecemizi gündüzümüze katarak “Yeni Türkiye’nin daha güçlü bir şekilde ilerleyeceği inancı içerisinde “Kabuğuna Çekilen Değil, Kabuğunu Kıran ve İş imkanları  daha da çoğalan bir Kırşehir İçin” partimden aday adayı oluyorum” dedi.  
Kırşehir İşkur İl Müdürü Metin Ülgen Kaya 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek genel seçimlerde Milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları Eski İl Başkanı ve Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Metin Ülgen Kaya, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde İlimizden aday olabilmek için devlet memurluğu görevinden istifa ettiğini açıkladı.


Kaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Mensubu olmaktan her zaman onur duyduğum AK Parti ailesinin bir neferi olarak çıkmış olduğumuz bu yolda daha bir güçlü Kırşehir’in şekillenmesinde yer alabilmek ve aziz şehrin aziz insanlarına daha güzel hizmet etmek amacıyla yaklaşan milletvekilliği genel seçimlerinden dolayı ilimizden aday olmak için devlet memurluğu görevimden istifa ediyorum.
Kurulduğu günden bu yana 20 Yılı aşkın bir süredir içerisinde onurla hizmet etmenin gururunu yaşadığım, bir dönem de AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevi ve Bürokrasinin çeşitli kademelerinde görevlerde bulunarak hem partimin hem de şehrimin kalkınmasında gücüm nispetinde birçok çalışmalar gerçekleştirmeye çalıştım. Hiçbir zaman Bu gün gelen olmadım, bu şehirde ikamet ederek bu şehrin içerisinde, her gününde hemşerilerimle bir arada bulundum. Bu kapsamda geçmişte edindiğimiz tecrübe, bilgi ve birikimi “Yeni Kırşehir’in şekillenmesinde daha fazla gayret ve çaba göstererek çalışacağımızı, gecemizi gündüzümüze katarak “Yeni Türkiye’nin daha güçlü bir şekilde ilerleyeceği inancı içerisinde “Kabuğuna Çekilen Değil, Kabuğunu Kıran ve İş imkanları  daha da çoğalan bir Kırşehir İçin” partimden aday adayı oluyorum” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.